🍀ΠΑΝΑΘΑ στο 50.00*! » ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
🍀 ΠΑΝΑΘΑ στο 50.00*! »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Σπάρτα Πράγας
11η θέση

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

19:45
1 : 1
Κωδ. Κουπονιού: 305
Σπάρτα Πράγας
11η θέση
19:45
1 : 1
Κωδ. Κουπονιού: 305
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
referree
Διαιτητής
Martin Matoša (Σλοβενία)
field
Γήπεδο
epet ARENA (18.349)
apostasi
Απόσταση
1.360 χλμ.
weather
Καιρός
Αίθριος
Σχόλια: League Phase. Στους «16» προκρίνονται οι ομάδες «1-8» της βαθμολογίας, ενώ οι ομάδες «9-24» συνεχίζουν στα πλέι οφ. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 4) Περισσότερες νίκες, 5) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 6) Καλύτερη απόδοση των 8 αντιπάλων της εκάστοτε εμπλεκόμενης ομάδας στη League Phase (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Επίθεση), 7) Λιγότεροι βαθμοί ποινής, 8) Βαθμολογία στο Ranking της UEFA.
Σπάρτα Πράγας - Λίλεστρομ
Σπάρτα Πράγας - Λίλεστρομ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σπάρτα Πράγας
Ανάλυση: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και μετά τη διακοπή στην τσέχικη λίγκα, επικρατώντας εντός έδρας της Παρντούμπιτσε (2-0), σε ένα ματς που κατέβηκε με αλλαγές. Ξεκίνησε καλά καταφέρνοντας να βρει γρήγορα γκολ με τον Μερκάδο (4’). Από το 25’ και για 12’  πιέστηκε αρκετά και στάθηκε τυχερή σε πολλές φάσεις και δεν ισοφαρίστηκε. Στο β’ μέρος ανέβασε ρυθμό και σκόραρε και πάλι νωρίς με τον Ζελένι (51’), ενώ στη συνέχεια δεν απειλήθηκε. 3η σερί νίκη, έφτασε τους 18 πόντους (6-0-4), στο -8 από την κορυφή. Στο Γιουρόπα πέρασε εύκολα από την έδρα της Αραράτ με 4-1. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα, από νωρίς είχε τον έλεγχο, σκόρερ οι Γκουντάλ (20’,22’), Μερκάδο (53’), Βίντρα (71’). Είναι ποιοτικό σύνολο και έχει τις δυνατότητες για να συνεχίσει με νίκες, πρόβλημα τα κενά στα μετόπισθεν. «Το νορβηγικό πρωτάθλημα κάνει βήματα και τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια. Αν λάβετε υπόψη τη φετινή σεζόν, έχουν τέσσερις ομάδες σε ευρωπαϊκά κύπελλα», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Πρίσκε. Στις 18/10 παίζει εκτός με την Οστράβα, στις 22/10 θα αντιμετωπίσει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό για την Ευρώπη.
Αγωνιστικά νέα: Δίχως τέλος οι απώλειες για τον Δανό τεχνικό, συνεχίζουν να μην υπολογίζονται ο καλός Καραμπέτς (ΜΕ), ο αξιόλογος Μάρτινετς (Α) και ο εξαιρετικός ακραίος μπακ-χαφ Ρίνες. Τραυματίες επίσης και εκτός λίστας Ουτσένα (Α), Κομπούτ (Α), Πενξά (ΜΕ), Αντερσεν (ΚΜ). Αμφίβολοι ο γρήγορος εξτρέμ Αλκοτσέρ και ο πολύτιμος αμυντικός Σο. Με 4-3-3 αναμένεται να κατέβει στην αναμέτρηση, με τους Μερκάδο (ΜΕ), Μπρούνες (Ε) και Σινγκατέκ (ΜΕ) στην κορυφή της επίθεσης, ενώ Σότσουρεκ, Μάτσεκ και Βίντρα στο κέντρο.
Elabet
Βαθμολογία
9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καλές αποδόσεις
check_3c
Γρήγορες αναλήψεις
check_3c
VIP Manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λίλεστρομ
Ανάλυση: Δεν συνδύασε την ιστορική επιστροφή της στην Ευρώπη με νίκη, μιας και στη πρεμιέρα γνώρισε ανέλπιστη ήττα με 1-2 εντός έδρας από την Τορρέενσε της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Επέστρεψε από τη διακοπή των εθνικών ομάδων με 2-2 απέναντι στη Μόλντε, σε ένα παιχνίδι δύο τελείως διαφορετικών ημιχρόνων. Η Λίλεστρομ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην πίεση της Μόλντε στο πρώτο μέρος, όμως μετά την ανάπαυλα ανέβασε την έντασή της και έσωσε τον βαθμό με το γκολ του Φος στο 86', σε ένα ματς που δεν έκανε ροτέισιον. Στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια της μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 12-9. Η Λίλεστρομ δεν θα είναι μόνη της στην Τσεχία. Η ομάδα έχει εξαντλήσει ουσιαστικά το εκτός έδρας τμήμα του epet ARENA και σχεδόν 1.000 φίλοι της έχουν ταξιδέψει στην Πράγα. Μετά την Πράγα, η Λίλεστρομ υποδέχεται διαδοχικά Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βικτόρια Πλζεν, ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λυών και Λέφσκι Σόφιας, στη συνέχεια φιλοξενεί την Μπόρνμουθ και ολοκληρώνει τη League Phase εκτός έδρας απέναντι στη Θέλτα. 
Αγωνιστικά νέα: Εκτός παραμένει ο Έσπεν Γκάρνας (Α), ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, δεν αγωνίστηκε ούτε απέναντι στη Μόλντε και η επιστροφή του υπολογίζεται προς τα τέλη Οκτωβρίου. Σταθερά εκτός βρίσκεται και ο Καμίλ Τζεμπάρα (Ε), που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς από τις αρχές Αυγούστου και δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε επίσημη αναμέτρηση. Την τριάδα των απόντων συμπληρώνει ο Λίνους Άλπερουντ (Μ), ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό στον μηρό. 
Πιθανές Ενδεκάδες
Σπάρτα Πράγας
Σπάρτα Πράγας
Λίλεστρομ
Λίλεστρομ
Απουσίες
Σπάρτα Πράγας
Σπάρτα Πράγας
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
Emmanuel Uchenna Α 0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
13
Jakub Martinec Α 1/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
12
Loic Mbe Soh Α 8/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
M. Kofod Andersen Μ 0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
13
Ondrej Penxa Μ 0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
13
Sivert Mannsverk Μ 11/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
11
Adam Karabec Μ 12/3
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Matej Rynes Μ 12/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Josimar Alcocer Μ 12/4
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Λίλεστρομ
Λίλεστρομ
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
Bjornsen Garnas Espen Α 0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
Camil Jebara Ε 0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
Linus Alperud Ε 0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
  Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι simaiaki Αγώνες που απουσιάζουν

Σπάρτα Πράγας - Λίλεστρομ Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Σπάρτα Πράγας
11η
100%
100%
50%
Λίλεστρομ
23η
75%
75%
25%
Η Σπάρτα μετά από μία περίοδο εσωστρέφειας επέστρεψε στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (5Χ5 σε όλες τις διοργανώσεις), γεγονός που αναπτέρωσε το ηθικό της με την εσωτερική γκρίνια να περιορίζεται. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Λίλεστρομ από την άλλη, καθώς βιώνει μία περίοδο δυσκολιών έχοντας στα τέσσερα τελευταία της 1-1-2 ρεκόρ. Αναμένουμε από τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στη «μάχη» και να παίρνουν δύσκολα ή εύκολα τους τρεις πόντους. Σε χαμηλά επίπεδα ωστόσο η απόδοση του άσου. Για να περάσει η ώρα, υπάρχουν 1005 Δώρα* χωρίς ταυτοποίηση και 1125 extra Δώρα* με την ταυτοποίηση σου!
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Σπάρτα Πράγας - Λίλεστρομ
1
1.44
X
5.75
2
7.50
1
1.44
Σπάρτα Πράγα.
X
5.75
Ισοπαλία
2
7.50
Λίλεστρομ

Σπάρτα Πράγας - Λίλεστρομ Αποδόσεις

Betting facts
Σπάρτα Πράγας
Η ομάδα Σπάρτα Πράγας νίκησε 8 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
1.44
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σπάρτα Πράγας
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Σπάρτα Πράγας, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
O
1.44
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λίλεστρομ
Η ομάδα Λίλεστρομ έχασε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
1.44
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λίλεστρομ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λίλεστρομ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
O
1.44
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
Bet365