Στουτγάρδη
Ανάλυση:
Με τον Ζιρασί να κάνει όργια, σημειώνοντας χατ τρικ (56', 84', 97') η Στουτγάρδη κέρδισε 3-1 στο Μάιντς. Ισορροπημένο γενικά ματς, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Γάλλος φορ, που έφτασε ήδη τα 8 γκολ! Εχει κάνει την καλύτερή της εκκίνηση εδώ και 19 χρόνια. Επίσης, τα 14 τέρματα σε 4 αγωνιστικές είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του κλαμπ μετά το 1984/85, όταν είχε βάλει 15!
Τέσσερις νίκες σε πέντε επίσημα ματς φέτος, 7-2-1 στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, μαζί με τα τελειώματα της περσινής σεζόν. Έχασε μόνο στην έδρα της πανίσχυρης Λειψίας, έχοντας μια χαρά εικόνα και απέναντί της για ένα ημίχρονο.
Αγωνιστικά νέα:
Χωρίς νέες απώλειες. Στους Ασιατικούς Αγώνες ο μεσοεπιθετικός Γέονγκ (3/0). Πάγια έξω ο καλός μπακ Βάγκνομαν. Δύο αδιάφορες απουσίες (Ούρλιχ, Νάρτεϊ). Ντεμπούτο ως αλλαγή έκανε ο νεοφερμένος φορ Ούνταφ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Νίμπελ – Στέντσελ, Αντον, Ζαγκαντού, Ιτο – Κάρατσορ, Στίλερ – Σίλας, Μιλότ, Φίριχ – Ζιρασί.
Δεν έχει λόγο να πειράξει την ενδεκάδα του ο Χένες.
Ντάρμσταντ
Ανάλυση:
Ανάμικτα συναισθήματα για τον πρώτο της βαθμό στο 3-3 με την Γκλάντμπαχ. Στο πρώτο μέρος ήταν σπουδαία και κυριολεκτικά πάτησε τα «πουλάρια». Προηγήθηκε 3-0 (8', 10', 33'), είχε και δοκάρι (31').
Στο δεύτερο όμως έμεινε με δέκα στο 49' και πέρασε έναν εφιάλτη. Με κορυφαίο τον γκολκίπερ Σούχεν, που έπιασε και πέναλτι (50') απέφυγε τελικά την ολική ανατροπή. Μάλιστα, στο 78' λίγο έλειψε να κάνει το 4-3, δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση.
Εξαλλος με τη διαιτησία ο πρόεδρος Ρούντιγκερ Φριτς, διότι δόθηκε στην ίδια φάση πέναλτι και κόκκινη μέσω VAR. 0-1-4 μαζί με το κύπελλο, στα τέσσερα από τα πέντε φετινά της παιχνίδια δέχθηκε μίνιμουμ τρία γκολ.
Εμφανές το αμυντικό πρόβλημα, ο Λίμπερκνεχτ παίζει σταθερά με τρεις στόπερ από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο σε κανένα παιχνίδι δεν έχει παρατάξει την ίδια τριάδα, λόγω απουσιών.
Αγωνιστικά νέα:
Με πολλά προβλήματα στη Στουτγάρδη. Έχει εκτός δύο βασικούς στόπερ. Τιμωρημένος ο Μάγκλιτσα (4/1), που αποβλήθηκε με την Γκλάντμπαχ, νοκ άουτ ο ηγετικός Τσίμερμαν (2/0). Από εκεί και πέρα, είναι επίσης εκτός ο ταλαντούχος φορ Βίλχελμσον (3/1, 1 αλλ.), ο ταχύς εξτρέμ Μανού (2/0, 1 αλλ.) και ο καλός μπακ/χαφ Νιρνμπέργκερ (4/0), που κρύωσε.
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο φορ Χόρνμπι (2/0, 1 αλλ.), αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Τουλάχιστον θα παίξει κανονικά ο βασικός δεξιός μπακ Μπάντερ (3/0), που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-1-2): Σούχεν – Κλάρερ, Γκιαζούλα, Ισεργουντ – Μπάντερ, Χόλαντ, Κέμπε, Κάριτς – Μίλεμ – Πφάιφερ, Σκάρκε.
Ο Ισεργουντ θα πάρει τη θέση του Μάγκλιτσα στην τριάδα των στόπερ. Ξανά ως κεντρικός αμυντικός θα παίξει ο αμυντικός χαφ Γκιαζούλα. Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον φορ Πφάιφερ, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.