i
Η
Ν
Ν
Η
Η
Ν
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ραμόν Αμπάτι (Βραζιλία) Γήπεδο
Estadio Jose Dellagiovanna (26.282) Απόσταση
266 χλμ. Καιρός
Ζέστη
Σχόλια:
Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 20/08 στην έδρα της Σίτι Τόρκε. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα 180' ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τη νικήτρια του ζευγαριού Σιενσιάνο - Μποταφόγκο.
Τίγκρε - Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τίγκρε
Ανάλυση:
Αν και έπαιξε με τη... φωτιά στη ρεβάνς με τη Νασιονάλ, τελικώς δεν κάηκε και προκρίθηκε στους «16» του Σουνταμερικάνα. Είχε ''καβάτζα'' το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού και η ήττα με 2-1 στον επαναληπτικό δεν έφτανε για να την αποκλείσει. Ακολούθησε η νίκη με 3-1 επί της Ρασίνγκ στην Αβεγιανέδα, η λευκή ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Απερτούρα Μπελγράνο και η μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στη Ρίβερ το περασμένο Σάββατο (08/08). Έφερε την αναμέτρηση στα μέτρα της και χάρη στο γκολ του Ρούσο στο 78' πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη. Διανύει καλό φεγγάρι τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται να έχει συνέλθει μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο. Ο πήχης δεν είναι ούτε πολύ υψηλός αλλά και ούτε χαμηλός ενάντια στη Σίτι Τόρκε, μία ομάδα που αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να της κάνει τεράστια... ζημιά. Φαβορί η Τίγκρε για την πρόκριση αλλά θα χρειαστούν αποδείξεις εντός αγωνιστικού χώρου.
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα με τη Ρίβερ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 4' ο σημαντικός μέσος Πίτι Μαρτίνεθ. Σίγουρα εκτός από το πρώτο ματς με την Σίτι Τόρκε. Απών επίσης, ο Σιμόν Γκονσάλο Ριβέρο (Μ), ο οποίος βρίσκεται στον ''πάγο'' από τον Ιανουάριο με ρήξη χιαστού αλλά και ο χρήσιμος χαφ Μπρούνο Λέγιες. Δεν έχει αγωνιστεί φέτος ο τραυματίας Ραμόν Αρίας και ακόμα είναι άγνωστη η επιστροφή του. Αμφίβολη η συμμετοχή του πολύτιμου στράικερ Ντέιβιντ Ρομέρο.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε
Ανάλυση:
Το παιχνίδι που έπρεπε να διεξαχθεί με την Πενιαρόλ το περασμένο Σάββατο για την πρεμιέρα του Κλαουσούρα Ουρουγουάης δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Τα φώτα τελικά άναψαν αλλά είχε εκπνεύσει το 40λεπτο αναμονής και ο διαιτητής είχε πάρει την απόφαση για μη τέλεση του αγώνα, προκαλώντας τα παράπονα και των δυο πλευρών. Νωρίτερα, οι «σελέστες» του Μοντεβιδέο είχαν τερματίσει τέταρτοι στο τουρνουά Ιντερμέδιο (σ.σ. το «ενδιάμεσο» όπως μεταφράζεται), με απολογισμό 4 νικών και 3 ηττών σε 7 ματς. Διατήρησαν τον βασικό κορμό και τον Μαρσέλο Μέντες στην άκρη του πάγκου. Στον όμιλο του Σουνταμερικάνα είχαν εντυπωσιάσει με ρεκόρ 4-1-1, τερματίζοντας πρώτοι και πάνω από Γκρέμιο, Ριέστρα και Παλεστίνο. «Θα θέλαμε να είχαμε αγωνιστεί με την Πενιαρόλ αλλά τώρα κοιτάζουμε μόνο το ματς με την Τίγκρε. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, τη γνωρίζω καθώς έχω τεθεί αντιμέτωπός της στη λίγκα Αργεντινής. Θα είναι μια σειρά που θα κριθεί στις λεπτομέρειες» ανέφερε ο Μέντες.
Αγωνιστικά νέα:
Οι βασικοί Ρομέρο (Α, πρώην Βόλου) και Κοτσουμπίνσκι (Μ) συνεχίζουν σε Πενιαρόλ και Εστουδιάντες Λα Πλάτα αντίστοιχα, οι μόνες απώλειες σε σχέση με το πρώτο μισό του έτους. Εξέτισαν τις ποινές τους οι μέσοι Γκουσμάν και Σίλες, αμφότεροι αναμένεται να είναι στην 11άδα, από την οποία θα λείψει ο τιμωρημένος Μόντες. Ο Μαρσέλο Μέντες αμφιταλαντεύεται μεταξύ 5-4-1 και 4-2-3-1 για να παρατάξει απόψε, μοναδική επιθετική αιχμή θα είναι ο Ροντρίγκες (Ε) πάντως.
Πιθανές Ενδεκάδες
Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Ramon Arias | Α | 7/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
| Bruno Leyes | Μ | 15/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| Pity Martinez | Μ | 11/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| David Romero | Ε | 12/7 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Pablo Siles | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Diogo Guzman | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Gonzalo Montes | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Τίγκρε - Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Μάρκος Λιάκουρας
και
Λατίνος
44.4%
77.8%
33.3%
37.5%
50%
37.5%
Η Τίγκρες έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα στην Αργεντινή και πιστεύει πως έχει προετοιμαστεί καταλλήλως για τα παιχνίδια με τους Ουρουγουανούς στο Σουνταμερικάνα. Έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του γεγονός ότι είχε παιχνίδια στα πόδια της πρόσφατα σε αντίθεση με την ανενεργή Σίτι Τόρκε, η οποία έχει να αγωνιστεί παραπάνω από δέκα ημέρες. Η ομάδα του Νταμπόβε έχει καλή ψυχολογία μετά το 1-0 επί της ισχυρής Ρίβερ και στοχεύει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο παιχνίδι στο Μπουένος Άιρες. Η Σίτι Τόρκε δεν γεμίζει το... μάτι και δεδομένων των συνθηκών θα ζοριστεί στην πρώτη αναμέτρηση με τους Αργεντινούς.
13/08
01:00
Αγώνας
Τίγκρε - Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε
Σημείο
1
Stake
10.00
Result
0-1
Profit
-10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Τίγκρε - Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε
1
1.85
X
3.15
2
5.75
1
1.85
Τίγκρε
X
3.15
Ισοπαλία
2
5.75
Μοντεβιδέο Σ.
Τίγκρε - Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
1.85 | 3.00 | 5.66 | 4.81% | 1.46 | 2.66 | 5.74% | 2.35 | 1.55 | 6.60% |
|
|
1.85 | 3.15 | 5.10 | 5.13% | 1.44 | 2.77 | 5.25% | 2.44 | 1.52 | 6.34% |
|
|
1.85 | 3.05 | 5.20 | 5.72% | 1.47 | 2.72 | 4.57% | 2.32 | 1.57 | 6.37% |
|
|
1.81 | 3.05 | 5.50 | 5.85% | 1.48 | 2.60 | 5.69% | 2.30 | 1.57 | 6.69% |
|
|
1.80 | 3.00 | 5.75 | 5.91% | 1.44 | 2.70 | 6.09% | 2.50 | 1.50 | 6.25% |
|
|
1.80 | 3.05 | 5.40 | 6.42% | ||||||
|
|
1.77 | 2.97 | 5.10 | 8.90% | 1.39 | 2.75 | 7.67% | 2.45 | 1.48 | 7.74% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Τίγκρε, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ