Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Ράντου Πετρέσκου (Ρουμανία) Γήπεδο
St. Jakob - Park (38.512) Απόσταση
2.574 χλμ. Καιρός
Βροχή
Βασιλεία
Ανάλυση:
Στον περασμένο γύρο του Γιουροπα Λιγκ επικράτησε με 2-1 (18’, 44’/84’) της Οσίγιεκ στην Κροατία, πραγματοποίησε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, έριξε στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ελβετίας γκέλαρε ενάντια στην νεοφώτιστη Βαντούζ και ήρθε ισόπαλη 2-2 (6’, 38’/29’, 78’). Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αντιμετώπισε σοβαρά αμυντικά θέματα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 τελικές.
Αγωνιστικά νέα:
Έλειψαν στο τελευταίο και δίνονται αμφίβολοι ο βασικός μπακ Πετρέτα και ο πολύπειρος χαφ Τσάκα. Πάντα απών ο μεσοεπιθετικός Τσούφι.
Ανόρθωση
Ανάλυση:
Έχει να πετύχει κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη από τη σεζόν 2008-09, όταν απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο τελευταίο νοκ-άουτ πριν από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έπαιξε σε αυτούς με Παναθηναϊκό, Ιντερ και Βέρντερ. Δύο χρόνια αργότερα έφτασε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έκτοτε αποκλείστηκε από Ραμποτνίτσκι, Ντίλα Γκόρι, Γκέφλε και Λάτσι. Από το 2014 έως το 2018 ήταν κομπάρσος στο πρωτάθλημα και δεν βγήκε Ευρώπη.
Πέρσι αναγεννήθηκε υπό την ηγεσία του Τιμούρ Κετσπάγια και όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση με την Ομόνοια (υστερούσε στο head-head και περιορίστηκε σε έξοδο στο Γιουρόπα). Φέτος έχει θεωρητικά πιο γεμάτο ρόστερ, η σεζόν όμως δεν ξεκίνησε καλά. Στα δύο κολλητά εντός έδρας ντέρμπι με Ομόνοια (1-1) και Απόλλωνα (1-3) πήρε μόνο ένα βαθμό. Ροντέο το ματς με τον Απόλλωνα, είχε πολλές ευκαιρίες, ήταν όμως και κακή αμυντικά, χάνοντας το προβάδισμα που πήρε στο 19’.
Αγωνιστικά νέα:
Ο Έλληνας επιθετικός Μιχάλης Μανιάς κουβαλάει τιμωρία από αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Χιμπέρνιαν και είναι ο μοναδικός απών. Άγνωστο αν θα αγωνιστεί ο Λόρια μετά απ’ όσα έχουν συμβεί.
Βασιλεία - Ανόρθωση Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
100%
100%
100%
50%
100%
100%