Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία) Γήπεδο
Stadion Bilino Polje (15.292) Απόσταση
1.311 χλμ. Καιρός
Βροχή
Βοσνία
Ανάλυση:
Στο εκτός έδρας 0-0 με την Ουγγαρία, η Βοσνία (Ν. 75) έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 7 σερί ηττών σε επίσημα και φιλικά, η πιο πρόσφατη από αυτές το εναρκτήριο παιχνίδι της στο Nations League με 5-2 από την Ολλανδία.
Στο ματς της Βουδαπέστης εντυπωσιακός ήταν ο γκολκίπερ Βασίλι, ο οποίος έκανε μεγάλες επεμβάσεις σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, ενώ στο 71' η εστία του παρέμεινε «άθικτη» από δοκάρι.
Γνωρίζει ότι σε αυτόν τον όμιλο έχει λίγες ελπίδες και για να πάρει κάτι τώρα, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα εξαιρετικό γκολκόπερ, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Αγωνιστικά νέα:
Ο Σεργκέι Μπάρμπαρεζ δεν άλλαξε πολλά σε σχέση με τις επιλογές του Σεπτεμβρίου, αφήνοντας εκτός τον γκολκίπερ Πίριτς (Αντάλιασπορ), τον αμυντικό Χατζικάντουνιτς (Αμβούργο) και τους μέσους Κρούνιτς (Ερυθρός Αστέρας), Βαρεσάνοβιτς (Ρίζεσπορ). Οι δύο τελευταίοι εν μέρει αποτελούν έκπληξη ότι δεν κλήθηκαν. Για να συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ στην αποστολή βρίσκεται ο Ζλόμισλιτς (Ριέκα).
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον μέσο Τζάκοβατς (Μπάτσκα Τόπολα), ο Μπάρμπαρεζ κάλεσε δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν ντεμπούτο, τον δεξιό μπακ Ομέροβιτς της Όσιγιεκ και τον επιθετικό της Μπόρατς Κουλάσιν. Ο πρώτος διότι είναι αμφίβολος ο Ντέντιτς της Σάλτσμπουργκ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας (και ως μπακ χαφ), αλλά και στα χαφ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (5-3-2): Βασίλι - Γκαζιμπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Κάτιτς, Μπάρισιτς, Κολάσινατς - Ταχίροβιτς, Μπάσιτς, Χαϊραντίνοβιτς - Ντεμίροβιτς, Τζέκο.
Οι μόνοι σίγουροι στο βασικό σχήμα μοιάζουν ο γκολκίπερ Βασίλι, οι δύο σέντερ φορ, Ντεμίροβιτς και Τζέκο, καθώς και ο αμυντικός Κολάσινατς. Ο τελευταίος «παίζεται» εάν θα χρησιμοποιηθεί ως αριστερό μπακ χαφ, ή ως αριστερός στόπερ.
Για όλες τις άλλες θέσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Θα εξαρτηθεί εν πολλοίς εάν θα είναι διαθέσιμος ο Ντέντιτς, για να πάει εκείνος στα αριστερά της άμυνας, γεγονός που θα «κόψει» έναν από τους πιο κλασικούς στόπερ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νίκολα Βασίλι (Σαν Πάουλι), Οσμάν Χάτζικιτς (Βελέζ Μόσταρ), Μάρτιν Ζλόμισλιτς (Ριέκα).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ματέο Κολάσινατς (Αταλάντα), Ερμίν Μπίτσακτσιτς (Μπραουνσβάιγκ), Γιουσούφ Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Αμάρ Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ), Αντριάν Λέον Μπάρισιτς (Βασιλεία), Νιχάντ Μούγιακιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Κάτιτς (Ζυρίχη), Στιέπαν Ράντελιτς (Ριέκα), Ναΐλ Ομέροβιτς (Οσιγιεκ).
ΜΕΣΟΙ: Χάρις Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Μπενιαμίν Ταχίροβιτς (Αγιαξ), Ντάριο Σάριτς (Παλέρμο), Τζένις Μπούρνιτς (Καρλσρούη), Ντένις Χουσεΐνμπασιτς (Κολωνία), Αρμίν Γκίγκοβιτς (Χολστάιν Κιλ), Ιβάν Μπάσιτς (Όρενμπουργκ), Εσμίρ Μπαϊρακτάρεβιτς (Νιού Ινγκλαντ).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Εντιν Τζέκο (Φενερμπαχτσέ), Ερμεντίν Ντεμίροβιτς (Στουτγάρδη), Χάρις Ταμπάκοβιτς (Χοφενχάιμ), Ενβέρ Κουλάσιν (Μπόρατς).
Γερμανία
Ανάλυση:
Θετική εκκίνηση στο Nations League τον περασμένο Σεπτέμβριο για τη Γερμανία (Νο. 13). Διέλυσε με 5-0 την Ουγγαρία στο Ντίσελντορφ και τρεις μέρες μετά πήρε ισοπαλία 2-2 στην Ολλανδία, ούσα πάντως ελαφρώς ανώτερη (11-19 τελικές, 42-58 κατοχή, 7-10 κόρνερ, xGoals 1,91-2,29).
Όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει πρόβλημα από το συγκεκριμένο γκρουπ να βρεθεί στα προημιτελικά. Ο Νάγκελζμαν, βέβαια, δεν σκόπευε να κάνει πειράματα στο παράθυρο του Οκτωβρίου, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί τον αναγκάζουν.
Όπως και να έχει, η βελτίωση της «μάνσαφτ» είναι αισθητή με τον νεαρό τεχνικό στο τιμόνι. Φαίνεται και στα αποτελέσματα, καθώς στα τελευταία 11 ματς, φιλικά και επίσημα είναι αήττητη (7-4-0) σε κανονική διάρκεια αγώνα.
Αγωνιστικά νέα:
«Αν παίξουμε όπως στα δύο προηγούμενα ματς πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στη Βοσνία», δήλωσε ο αισιόδοξος ο Νάγκελζμαν για το ματς στη Ζένιτσα, παρά τις πολλές απουσίες.
Νοκ-άουτ ειναι οι Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Μουσιάλα (Μπάγερν), Χάβερτς (Αρσεναλ), Φίλκρουγκ (Γουέστ Χαμ), ο στόπερ Κοχ (Αϊντραχτ) και οι μπακ της Λειψίας Χένριχς και Ράουμ. Τραυματίας και ο φορμαρισμένος Αντεγιέμι (Ντόρτμουντ), που διεκδικούσε επιστροφή στις κλήσεις.
Κλήθηκαν έξτρα για να καλύψουν τα κενά οι εξτρέμ Λέβελινγκ, Σάντε, οι φορ Μπούρκαρντ, Κλάιντινστ και ο μπακ Γκόζενς.
Ο Νάγκελζμαν υπολόγιζε επίσης να επαναφέρει τον γκολκίπερ Λένο (Φούλαμ), ωστόσο αυτός αρνήθηκε και έτσι για τρίτος τερματοφύλακας επιλέχθηκε ο Μπλάσβιχ (Λειψία).
Δυνατές επιστροφές οι Ρίντιγκερ και Γκνάμπρι. Ξανά εκτός πλάνων οι Σανέ (Μπάγερν) και Μπραντ (Ντόρτμουντ). Σταμάτησαν από την εθνική οι Νόιερ, Κρόος, Μίλερ και Γκουντογκάν.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Νίμπελ - Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ - Αντριχ, Γκρος - Γκνάμπρι, Ούνταφ, Βιρτς - Κλάιντινστ.
Με τον Τερ Στέγκεν εκτός, την εστία θα υπερασπιστεί ο Νίμπελ. Επίσης, με τους Χάβερτς και Φίλκρουγκ απόντες, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο απευθείας στην αρχική 11αδα ο Κλάιντινστ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ολιβερ Μπάουμαν (Χοφενχάιμ), Αλεξάντερ Νίμπελ (Στουτγάρδη), Γιάνις Μπλάσβιχ (Σάλτσμπουργκ).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Γιόναταν Τα (Λεβερκούζεν), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ), Ρόμπιν Γκόζενς (Φιορεντίνα), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Μαξιμίλιαν Μίτελστεντ (Στουτγάρδη), Βάλντεμαρ Αντον (Ντόρτμουντ).
ΜΕΣΟΙ: Φλόριαν Βιρτς (Λεβερκούζεν), Ρόμπερτ Αντριχ (Λεβερκούζεν), Πασκάλ Γκρος (Ντόρτμουντ), Κρις Φίριχ (Στουτγάρδη), Αλεξάντερ Πάβλοβιτς (Μπάγερν), Ανχελο Στίλερ (Στουτγάρδη), Τζέιμι Λέβελινγκ (Στουτγάρδη), Κέβιν Σάντε, Μπρέντφορντ).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σερτζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Ντένις Ούνταφ (Στουτγάρδη), Τιμ Κλάιντινστ (Γκλάντμπαχ), Γιόναταν Μπούρκαρντ (Μάιντς).
Πιθανές Ενδεκάδες
Γερμανία
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
S. Kolašinac | Α | 7/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
A. Ahmedhodzic | Α | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
A. Dedić | Α | 10/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
A. Hadžiahmetović | Μ | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
A. Rüdiger | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
S. Gnabry | Ε | 6/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
N. Füllkrug | Ε | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Βοσνία - Γερμανία Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
50%
83.3%
50%
62.5%
87.5%
75%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 & Over 3,5 (2,62)
H Βοσνία παίζει κλειστά με τις ομάδες στα «κυβικά» της ή κατώτερες από αυτήν, με τις μεγαλύτερες απλώς συμπαρασύρεται στον ρυθμό τους. Η Γερμανία παίζει συνήθως στα κόκκινα, πάει για πολλά γκολ και το ματς μπορεί να ανοίξει. Όσο για το σημείο, θα είναι έκπληξη εάν δεν επαληθευτεί το διπλό. Το κόμπο της νίκης των φιλοξενούμενων με Over 3,5 προσφέρεται στο 2,62 της Novibet.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Βοσνία - Γερμανία
1
41.00
X
9.00
2
1.27
1
41.00
Βοσνία
X
9.00
Ισοπαλία
2
1.27
Γερμανία
Βοσνία - Γερμανία Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
12.00 | 6.50 | 1.25 | 3.58% | 2.65 | 1.48 | 5.04% | 1.98 | 1.80 | 5.71% |
|
13.50 | 6.90 | 1.22 | 3.72% | 2.60 | 1.50 | 4.88% | 1.95 | 1.80 | 6.40% |
|
10.00 | 6.50 | 1.27 | 3.96% | 2.58 | 1.45 | 7.17% | 1.92 | 1.80 | 7.10% |
|
11.00 | 6.25 | 1.25 | 4.84% | 2.60 | 1.48 | 5.69% | 1.91 | 1.80 | 7.33% |
|
12.00 | 5.70 | 1.26 | 4.98% | 2.60 | 1.50 | 4.88% | 1.95 | 1.78 | 6.94% |
|
41.00 | 9.00 | 1.07 | 6.55% | ||||||
|
1.00 | 1.00 | 1.00 | 66.67% | ||||||
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βοσνία, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ