Ασιατικό χάντικαπ: Αγγλικό (προσευχής) +0,25 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Ασιατικό χάντικαπ: Αγγλικό (προσευχής) +0,25

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 11:38 02/04/2024

Ωραία μέρα η Κυριακή. Όλα πήγαν καλά (λολ). Σωστές οι διαγραφές, ακόμη πιο σωστό το μπετ στην στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Αρχεντίνα ήταν, λεφτά έφερε πάλι η χώρα αυτή, αρχίζω να… ανησυχώ. Νιούελς +0 είχε αυτή εδώ η γωνιά, ήταν ένα μπετ με το οποίο σχεδόν ποτέ δεν υπήρξε κίνδυνος να χαθεί. Βάσει εικόνας την ώρα του αγώνα, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η επόμενη φάση. Και σε αυτού του είδους τα μπετ, τα ασιατικά δηλαδή, η πρώτη «επαφή» είναι να μην χάσεις. Και σαφώς μετά να κερδίσεις. Εχεις την ασφάλεια, οποιαδήποτε μορφής ασφάλεια όπως έχει αναφέρει η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Η Νιούελς κέρδισε, το μπετ πλήρωσε, βγάλαμε ένα περίεργο ΣΚ με θετικό πρόσημο, τέλεια. Πάμε παρακάτω.

Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Νέα προσφορά Novibet με 500 🍒🍒🍒 και 40 💰💰💰!

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Σε άλλη λίγκα, δεν…

Ένα πρόγραμμα που έχει διαφόρων ειδών κυπελλικά ματς και Πρέμιερ Λιγκ είναι by default που λένε και στο χωριό μου, μια (μπιπ) και μισή. Τώρα, το γεγονός ότι φέτος σε κάτι τέτοια κουλά προγράμματα πάμε σούπερ, είναι άλλη ιστορία. Και όχι, δεν το κάνω για γούρι, παρότι άκρως προληπτικός. Είναι χάλια τριήμερο φαινομενικά, μπορεί να αποδειχθεί χρυσωρυχείο (ή όχι) στοιχηματικά. Πολλές φορές το τι φαίνεται στο μάτι, δεν συνάδει με το τι συμβαίνει στην τσέπη, λένε τα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ.

540FREE Απρίλιος 2024, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάρλι

Και επειδή μου έλειψε το βρισίδι βλέποντας ματς Πρέμιερ Λιγκ φέτος, θα παίξω Αγγλία σήμερα. Και σκληρό μπετ. Σε περίεργο ματς. Αλλά αυτά είναι το βούτυρο της στήλης. Το έχετε καταλάβει πια εδώ και 20 μήνες. Μπέρνλι – Γουλβς. Ούτε στις φυλακές δεν παίζουν σε αυτό το ματς σε μεσοβδόμαδη. Πρώτα απ’ όλα αν αυτό ήταν για Ισπανία ή Ιταλία ο άσος θα ήταν 2,40 και όχι 2,80 με την μία ομάδα ουσιαστικά να πακετάρει για διακοπές και την άλλη να καίγεται οπότε δεν θα έβγαζε μπετ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Αλλά είναι Αγγλία, οπότε σχεδόν ορθό το σετ. Λάθος, θα το έκοβα ακριβώς στη μέση και λίγο προς Μπέρνλι που έβγαλε ψυχή και καρδιά με Τσέλσι. Κούρασα, πάμε στο μπετ. Μπέρνλι +0,25 στο 1,75 (Novibet). Ναι και +0 στο 2,00+ θα έπαιρνα, αλλά διάολε Αγγλία και μεσοβδόμαδη, ας πάω όσο πιο safe μπορώ.

Μπάι

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

21:45  Μπέρνλι – Γουλβς: Μπέρνλι +0,25 (1,75), Novibet

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!