ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος, asian handicap, ασιατικό χάντικαπ

Ασιατικό χάντικαπ: Αγρανάπαυση και εξήγηση των ασιατικών γκολ

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 13:05 16/08/2022

Η Μπρέντφορντ ακόμη βάζει γκολ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και η… Μίνκα Κέλι δικαιώθηκε. Αυτή ήταν και η μοναδική ομάδα που μας πλήρωσε από τις τρεις στο κείμενο του Σαββάτου. Οι δύο ιταλιάνες είναι για τον (μπιπ… θα μας κόψουν). Η Μόντσα ορθώς έχασε, η Ρόμα έχει τον μπαγλαμά στον πάγκο, έβαλε ένα γκολ στη Σαλερνιτάνα και μετά έπαιξε άμυνα. Εντάξει! Δεν χάσαμε στη Ρόμα. Επιστροφή είχαμε σε 1-1-1 (Win-Loss-Push που λένε και στο χωριό μου), αλλά μόνο νεύρα άφησε τελικά η ιστορία. Προχωράμε. Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.  

Βασικά τι προχωράμε; Να πάμε που με ευρωπαϊκά μέσα Αυγούστου και κάτι ξέμπαρκα πρωταθλήματα να κυκλοφορούν; Δεν πάμε πουθενά. Αγρανάπαυση και περιμένουμε το Σαββατοκύριακο. Άντε μέσα στη σεζόν να κάνω πέτρα την καρδιά μου και να παίξω κανά Τσάμπιονσλίγκι, Γιουροπαλίγκι και το άλλο το Γκαζόζα Λιγκ… Αλλά όχι και Αύγουστο μήνα και δη πλέι οφ. Μπάστα. Θες να παίξεις; Παίξε. Εγώ δεν. Οπότε είναι ευκαιρία να μιλήσουμε για τα ασιατικά Over/Under στα γκολ.

Ασιατικό χάντικαπ: Με… Ζαϊρζίνιο

Να πω την αλήθεια πρώτα, όμως, ένα ματσάκι έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει επιλογή, είναι το +0,25 της Λοντρίνα στην Β’ Βραζιλίας στο 1,72+. Αλλά μόλις αντελήφθην τι χώρα είναι, πήγε στις καλένδες. Τελευταία φορά έπιασα Βραζιλία όταν ο Ζαϊρζίνιο ήταν προπονητής στην ομάδα της ομορφότερης πόλης της Ελλάδας (Καλαμάτα, ντε). Δεν σπάνε εύκολα τέτοιες παραδόσεις (lol). Ούτε αλλάζουν τα χούγια του καθενός. Το έσβησα, και επανήλθα στα φυσιολογικά μου.

Πίνακας ασιατικά γκολ (Over/Under)

Πάμε να δούμε τις «γραμμές» (λάινς) των γκολ στα ασιατικά κομμάτια των μπουκ.

Over 0,75 (0,5/1): Συνήθως το συναντάμε pregame σε λάιν ημιχρόνου. Το Over 0,75 πληρώνει πλήρως αν μπουν δύο γκολ, αν μπει ένα γκολ πληρώνει το μισό (το Over 0,5) και έχουμε επιστροφή το άλλο μισό στοίχημα (Over 1).

Under 0,75 (0,5/1): Αν δεν μπει γκολ το πληρώνει όλο. Αν μπει ένα γκολ χάνουμε τα μισά (το Under 0,5 δηλαδή) και έχουμε επιστροφή τα άλλα μισά (Under 1), αν μπουν δύο γκολ κλάψτα Χαράλαμπε.

Over 1: Εύκολο εδώ. Αν μπει ένα γκολ έχουμε επιστροφή, με δύο ή περισσότερα κερδίζουμε, δίχως γκολ κλαίμε.

Under 1: Επίσης εύκολο. Με ένα γκολ επιστροφή, με κανένα κερδίζουμε, με δύο ή περισσότερα δάκρυα.

Over 1,25 (1/1,5): Διπλό λάιν και εδώ, με ένα γκολ χάνουμε τα μισά (επιστροφή το Over 1, χάνεται το Over 1,5), με δύο γκολ πληρώνει. Με κανένα πάμε φυλακή.

Under 1,25 (1/1,5): Κερδίζουμε φουλ με κανένα γκολ, κερδίζουμε τα μισά με ένα γκολ (επιστροφή το Under 1, κέρδος το Under 1,5), κλαίμε με δύο ή περισσότερα τεμάχια.

Πίνακας ασιατικό χάντικαπ – Ασιατικά γκολ (Over/Under)

Over/Under 1,5: Το κλασικό και το ίδιο είτε σε ασιατικό, είτε σε «κανονικό». Θες δύο να πληρώσει το Over, θες μέχρι ένα κερδίζει το Under.

Over 1,75 (1,5/2): Εκ νέου διπλό λάιν, αν μπουν δύο γκολ ακριβώς πληρωνόμαστε το μισό (το Over 1,5) και έχουμε επιστροφή το άλλο μισό (το Over 2). Αν μπουν τρία πληρωνόμαστε φουλ, αν μπει ένα, πάμε για βρούβες.

Under 1,75 (1,5/2): Και εδώ φυσικά διπλό λάιν, με 0/1 γκολ το πληρωνόμαστε φουλ, με δύο γκολ χάνουμε τα μισά (επιστροφή το Under 2, χάνεται το Under 1,5), με τρία ή παραπάνω, πάμε σε εμβρυακή στάση σε μια γωνία και κλαίμε γοερά.

Over / Under 2: Ισχύουν τα ίδια με το Over/Under 1. Απλά με ένα γκολ παραπάνω. Εδώ με δύο γκολ ακριβώς έχει και στα δύο επιστροφή. Με τρία πληρώνει το Over (χάνεται το Under), με ένα γκολ πληρώνει το Under (χάνεται το Over).

Over 2,25 (2/2,5): Ισχύουν ότι και στο 1,25. Απλά είναι ένα γκολ παραπάνω. Δηλαδή με δύο γκολ ακριβώς χάνουμε τα μισά. Με τρία κερδίζει φουλ.

Under 2,25 (2/2,5): Ομοίως με το Under 1,25 αλλά με ένα γκολ παραπάνω. Δηλαδή π.χ. στα δύο γκολ εδώ πληρώνει τα μισά (του Under 2,5) και επιστροφή τα άλλα. Με ένα γκολ κερδίζει φουλ.

Over / Under 2,5: Τα γνωστά… Στα δύο γκολ πληρώνει το Under χάνεται το Over. Στα τρία ανάποδα.

Over 2,75 (2,5/3): Τα ίδια με τα άλλα Over του «,75» (0,75, 1,75) αλλά με παραπάνω γκολ. Εδώ στα τρία γκολ πληρώνει τα μισά. Θέλουμε τέσσερα για φουλ νίκη.

Under 2,75 (2,5/3): Ομοίως όπως τα άλλα Under του «,75» (0,75, 1,75). Αλλά με παραπάνω γκολ. Εδώ στα τρία γκολ χάνουμε τα μισά. Στα δύο κερδίζουμε φουλ.

Με την ίδια λογική είναι και προς τα πάνω (3, 3,25, 3,5, 3,75 κ.τ.λ.).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ