Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Έχουν διαφορά - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ - Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Euro

Ασιατικό χάντικαπ: Έχουν διαφορά

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:13 25/03/2023

Τι είναι στοίχημα; Στοίχημα είναι να παίζεις δύο εξαιρετικά spot σε διάστημα τριών ημερών και να μην περνάει κανένα. Πρώτα ήταν η Μάιντς την Κυριακή. Ακολούθησε την Τετάρτη η Μάνσφιλντ. Απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο μπετ που αναφέραμε εδώ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ, παρότι δεν πέρασαν. Οσο κι αν αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο τρόπος παιχνιδιού είναι εξίσου σημαντικός. Αλλωστε η τσέπη μας δεν θα γεμίσει από ένα, δύο, πέντε ή δέκα μπετ, αλλά από την μακροχρόνια «επιτυχία». Και αυτή βασίζεται στον τρόπο παιχνιδιού, οπότε τέτοια spot πρέπει να τα χτυπάς. Πάμε παρακάτω, είτε θετικά, είτε αρνητικά σερί, ότι τελειώνει είναι ιστορία. Πάντα αξιολογούμε (μετά το τέλος του αγώνα) το κάθε μπετ μας και πάμε στο επόμενο.
Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά*!

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Ποιότητα, έδρα…

Μικρές Αγγλίες, οι «απατεώνες» της Σεγούντα και Εθνικές Ομάδες έχει σήμερα το μενού. Οι Σεγουνταίοι πήραν τον παραπάνω χαρακτηρισμό για τα μύρια όσα έχουν κάνει σε τέτοια Σαββατοκύριακα Εθνικών. Ουκ ολίγα «μη καθαρά» ματς σε τέτοια ΣΚ από τους μικρούς Ισπανούς. Όχι τόσο τα τελευταία χρόνια, όσο παλαιότερα. Υπάρχει ένα παιχνίδι Εθνικών Ομάδων που μπορεί να σταθεί ως επιλογή για τα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ.

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!

Το εν λόγω ματσάκι είναι το Κροατία – Ουαλία. Ουσιαστικά ίδια ομάδα η 3η του πρόσφατου Μουντιάλ, απέναντι στους Ουαλούς που ξεκινάνε μια νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ και μερικών ακόμη «βετεράνων». Πράγματι κοιτάζοντας κάποιος τα δύο ρόστερ διακρίνει αβίαστα μια μεγάλη διαφορά ποιότητας. Οι Κροάτες επέλεξαν να γίνει το ματς στο καυτό «Πόλιουντ» (έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ). Εξι ματς για προκριματικά Euro έχουν δώσει εκεί, με ρεκόρ 4-2-0. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες 1-1 αμφότερες με την Ιταλία. Επιλογή με μισό μπετ Κροατία -0,75 στο 1,80 (Novibet). Με την ίδια άνεση θα έπαιρνα και Κροατία -1 στο 2,10 στον ίδιο μπουκ. Τυπικά διαλέγω το -0,75.

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

21:45  Κροατία – Ουαλία: Κροατία -0,75 (1,80), Novibet – Μισό μπετ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ, asian handicap

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ