Ασιατικό χάντικαπ: Η απόδοση με… καλεί - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ - Προγνωστικά στοιχήματος, asian handicap

Ασιατικό χάντικαπ: Η απόδοση με… καλεί

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 07:20 29/02/2024

Δεν θα παραπονεθώ για τη σούμα της Τρίτης. Μια χαρά ήταν, κέρδος μπήκε στην τσέπη. ΟΚ, πάλι σε Under της στήλης προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ μπήκε… δίγκολο από το πουθενά, αλλά τι να κάνεις; Να κάτσεις να μαλώσεις με την μπάλα; Μια επιστροφή, το Ασκολι – Μπρέσια Under 2, με το δίγκολο που ανέφερα παραπάνω. Και μια νίκη καθαρή το Καταντζάρο -0,25 απέναντι στην Μπάρι. Τέλεια. Επιστροφή στις νικηφόρες μέρες για την στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ σε ένα δύσκολο κουπόνι. Γενικά ήταν ένα δύσκολο μεσοβδόμαδο για τα βγάλεις μπετ στο ύφος της γωνιάς αυτής. Υπάρχει και μια επιλογή που είχα σταμπάρει για σήμερα, είναι δύσκολο μπετ, αλλά… θα εξηγήσω παρακάτω γιατί το παίζω.

Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Κορυφαίες αποδόσεις σε όλα τα πρωταθλήματα!

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Θέμα αξίας

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης το ματσάκι που με απασχολεί σήμερα. Ναι θα μπλέξω με ρεβάνς ημιτελικού κυπέλλου Ισπανίας και με τον έναν προπονητή να είναι ο «Τσόλο». Τι να κάνεις, κάποιες φορές δεν γίνεται να αποφύγεις κάποια πράγματα. Υπάρχουν μπετ που παίζεις επειδή τα βλέπεις και κάνεις ένα μικρό-σκόντο στην αξία (value). Υπάρχουν και κάποια άλλα που εδώ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ τα παίζουμε επειδή υπάρχει μεγάλη αξία. Κι αν έρθουν κι αν δεν έρθουν, δεν μας απασχολεί, μακροχρόνια θα βγεις από πάνω. Η «αξία» (Value) είναι σαφώς υποκειμενικό πράγμα στο στοίχημα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο υπολογισμού αποδόσεων και βλέπει τις διαφορές. Για μένα το Over 2,25 στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης έπρεπε να είναι 1,80. Και με την επιβεβαίωση της απουσίας του Γκριεζμάν, 1,85. Το βρίσκω όμως 1,95 (Stoiximan) και αυτό πρακτικά, για τα δικά μου δεδομένα, στοιχεία, αριθμούς και τα συναφή είναι value.

Κορυφαίες αποδόσεις και στο asian handicap!

Και σε τέτοια διαφορά αποδόσεων πρέπει να παίξω. Ετσι το βλέπω εγώ. Αν με ρώταγε κάποιος για… ΠΡΟΠΟ απάντηση (δηλαδή θα έρθει ή δεν θα έρθει το μπετ) θα του έλεγα δεν ξέρω. Αλλά το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων και το έχει γράψει άπειρες φορές η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ στο Match Money δεν είμαστε μόνο για να πετάμε ξερά σημεία. Αλλά να τα δικαιολογούμε. Να δίνουμε τροφή για σκέψη ώστε ο καθένας να κερδίσει κάτι στην πορεία. Και το σημερινό μπετ με την εξήγησή του είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μπετ καθαρά απόδοσης. Και την απόδοση / value την καθορίζω εγώ με τα δεδομένα που κοιτάζω και τσεκάρω.

Μπάι

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

22:30  Αθλ. Μπιλμπάο – Ατλέτικο: Over 2,25 (1,95), Stoiximan

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ