Ασιατικό χάντικαπ: Λέο, σήκωσέ το - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ - Προγνωστικά Μουντιάλ

Ασιατικό χάντικαπ: Λέο, σήκωσέ το

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 21:05 17/12/2022

Γλυκόπικρη γεύση με το εύκολο Over στον μικρό τελικό του Μουντιάλ και την (μπιπ) Πρέστον να αρμενίζει στην Αγγλία. Σα να βάλαμε τα λεφτά στο πλυντήριο και το βλέπαμε να γυρίζει, δηλαδή στο σαββατιάτικο κείμενο στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Προχωράμε. Η ώρα του μεγάλου τελικού στο Μουντιάλ του Κατάρ έφτασε. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το ματς. Εδώ, θα γράψω τη δική μου… (φυσικά, lol).
Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Αργεντινή - Γαλλία, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Σε Αργεντινή έχω τοποθετηθεί

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι θα παίξω εγώ; Τίποτα, διότι έχω διπλό μπετ να τρέχει. Κατάκτηση από Αργεντινή και κατάκτηση από ομάδα Νοτίου Αμερικής. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που υπάρχει εδώ σε αυτήν την στήλη κείμενο με την τελική επιλογή να μην την παίζω. Αλλά ουσιαστικά το ίδιο πράγμα θα ζητάμε με αυτό που έχω εγώ ως μακροχρόνια. Οπότε πιθανός κουβάς της επιλογής της στήλης, θα σημαίνει και κουβάς για εμένα. Και αυτό είναι το σημαντικό στο δικό μου μυαλό: Να μην υπάρχει κάποιος με «περισσότερη» χασούρα από εμένα στη στήλη. Αντιληφθήκατε, φυσικά ότι το μπετ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ στον τελικό του Μουντιάλ είναι Αργεντινή +0 στο 1,925 (Bet365) με μισό μπετ.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Αργεντινή - Γαλλία, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αυτό «είδα»

Γιατί αυτό; Μπορώ να το εξηγήσω. Κατά την άποψή μου απλά η Αργεντινή είναι καλύτερη ομάδα. Όχι, δεν έχει περισσότερο ταλέντο. Απλά έχει βρει τους ρόλους της μέσα στο γήπεδο. Ηταν πολύ ανώτερη της Ολλανδίας (ανεξαρτήτως του τι έγινε εκεί και χάσαμε το μισό μπετ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ). Φυσικά ήταν και αρκετά καλύτερη της Κροατίας. Στα αντίστοιχα ματς της η Γαλλία ήταν σαφώς χειρότερη της Αγγλίας και χειρότερη του Μαρόκου. Στο ματς με το Μαρόκο έβαλε δύο γκολ με στιγμιαία τύχη στις αντίστοιχες φάσεις. Δέχθηκε αρκετή πίεση από μια ομάδα «λίγη» επιθετικά. Δεν λέω ότι κέρδισε άδικα. Λέω ότι δεν μου άρεσε η εμφάνισή της. Σε όλα αυτά που είναι προσωπικές εκτιμήσεις και θεμιτό να διαφωνεί όποιος διαφωνεί προσθέτουμε και γεγονότα.

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία: Αναστάτωση με «καμήλες» και ενοχλήσεις

Η Γαλλία έχει προβλήματα τις τελευταίες μέρες, τόσο με δύο παίκτες που έχουν ενοχλήσεις (Τσουαμενί, Τεό Ερναντέζ) όσο και με άλλους πέντε που είχαν ή έχουν θέματα με τον ιό της καμήλας. Και αυτό φυσικά είναι κάτι που μετράει στο μπετ για τα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Οι Ουπαμεκανό, Ραμπιό προ Μαρόκου, οι Βαράν, Κονατέ, Κομάν έκτοτε. Οι πέντε «καμηλιέρηδες» προπονήθηκαν πάντως χθες και δείχνουν διαθέσιμοι. Το ίδιο και οι δύο με τις ενοχλήσεις, οπότε θεωρητικά πλήρης η Γαλλία. Αλλά και μόνο οι 1-2 χαμένες προπονήσεις, ο ιός ή οι ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν, δεν είναι φυσικά παίξε γέλασε στο φινάλε ενός τρομερά απαιτητικού μήνα. Λέω Αργεντινή λοιπόν, αυτό περιμένω και εγώ ως μακροχρόνιο, αυτό βάζω ως επιλογή της στήλης. Δεν παίζω το συγκεκριμένο, έχω «αντίστοιχο», όπως προανέφερα.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Αργεντινή - Γαλλία, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Υ.Γ.: Στην θέση που βρίσκομαι είναι άνευ δεύτερης κουβέντας το Hedge στα μακροχρόνια. Δεν το κάνω στο φουλ, «κρατάω» ανοιχτό μισό μουντιαλικό μπετ για να σας κάνω παρέα σήμερα στο ματς.

Υ.Γ.1: Ο τίτλος δεν έχει «χρώμα» ποδοσφαιρικής προτίμησης. Εχει «χρώμα» χρηματικής προτίμησης (lol). Αν το σηκώσει, θα με πληρώσει, οπότε I am Μέσι. Just it.

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία: Αργεντινή +0 (1,925), Bet365 – Μισό μπετ

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά Αργεντινή - Γαλλία, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ