Ασιατικό χάντικαπ: Σήμερα δεν… βγαίνει - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Το ΟΑΚΑ και το κλάσικο 26/1/23
Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ - Προγνωστικά Μουντιάλ - Προγνωστικά στοιχήματος

Ασιατικό χάντικαπ: Σήμερα δεν… βγαίνει

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 11:25 04/12/2022

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έκανε πλάκα στον Μπερχάλτερ. Η Ολλανδία ήταν γνωστό ότι έχει περισσότερη ποιότητα, αλλά ήταν και άκρως κυνική συν αποτελεσματική στις ευκαιρίες της. Ε, ο συνδυασμός όλων αυτών δεν γινόταν να μας χαρίσει ούτε καν μισή επιστροφή στο χθεσινό μπετ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Το ΗΠΑ +0,75 πήγε στον κουβά μετά βαΐων και κλάδων, δικαίως δηλαδή. Αυτό που λογικά πρέπει να έκανε κόσμο να βαράει το κεφάλι του ήταν οι 350 χαμένες ευκαιρίες του αμπαλο-Λαουτάρο Μαρτίνες (αδερφέ δεν το χάνω ούτε εγώ αυτό, σόρι κιόλας) όταν μπήκε αλλαγή και πήγαν στα σκουπίδια τα χάντικαπ της Αργεντινής. Αφού δεν το πλήρωσαν όπως στην πρεμιέρα με τη Σαουδική Αραβία, πάλι καλά. Πάντως πλην της αστοχίας η Αργεντινή μου αρέσει και μάλιστα πολύ.
Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Γρίφος

Δεν έχω κάτι για σήμερα. Το γράφω εξ’ αρχής, οπότε αν θέλει κάποιος κλείνει τη σελίδα και πάει αλλού. Σωστά φαβορί και η Γαλλία με την Πολωνία και η Αγγλία με τη Σενεγάλη. Το πρώτο είναι ευρωπαϊκή κόντρα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Είδαμε μια Πολωνία με ξεκάθαρη τάση να αμυνθεί πρώτα και κύρια σε κάθε παιχνίδι της. Αυτό θα κάνει και τώρα. Αν δεν δεχθεί νωρίς γκολ μπορεί να δυσκολέψει την σαφώς ανώτερη σε όλα Γαλλία, αλλά αν δεχθεί γρήγορα, μπορεί να χάσει με πολλά. Ή να μην θέλει να μπει η μπάλα όπως χθες με Αργεντινή στο τέλος και τα ασιατικά χάντικαπ να πάνε στον κουβά. Δεν έχω κάτι για τα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ εδώ. Πολύ προφανές το -1,5 της Γαλλίας αλλά δεν με ψήνει ούτε καν να το κοιτάξω δεύτερη φορά.

Προγνωστικά Asian handicap: Αγγλία -1; Ναι μεν αλλά…

Στο Αγγλία – Σενεγάλη ίσως να μπορεί να γίνει μισή κουβέντα παραπάνω. Οι Αγγλοι είναι καλύτεροι; Ναι. Εχουν μεγαλύτερο βάθος; Ναι. Εχουν ποιότητα περισσή; Ναι. Δεν έχουν προπονητή, αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Η Σενεγάλη είναι μια συγκροτημένη αφρικανική ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες, χωρίς τον ηγέτη Μανέ και με μία ακόμη απουσία στα χαφ σήμερα. Όταν προανέφερα ότι μπορεί να γίνει μια παραπάνω κουβέντα για αυτό το ματς στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ, αφορά στην απόδοση. Είναι τέτοιος ο άσος που έχει το κεντρικό ασιατικό λάιν στο -1 (1,97). Οπερ σημαίνει ότι με απλή νίκη των Αγγλων δεν χάνεις. Αλλά και πάλι… Βλέπω Αγγλία, βλέπω αρκετά «νίκη με ένα ή με δύο γκολ», αλλά δεν με κάνει να πάω στο χάντικαπ εδώ. Πάσο σήμερα, συμβαίνει και αυτό. Στα νοκ άουτ δεν θα βρούμε πολλές ευκαιρίες για ασιατικά, όσοι παίζετε ειδικά μπορείτε να διαλέξετε από τις υπόλοιπες στήλες του σάιτ.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ