ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευρωλίγκα: Ενώπιος ενωπίω οι δύο καλύτερες άμυνες

Δημήτρης Καναβαράκης
21 Φεβρουαρίου 2020 - 10:17
21/02/2020 - 10:17

Δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός έχει εντός έδρας ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι, οι δύο νίκες που υπολείπεται από αυτές τις δύο ομάδες θεωρητικά δεν είναι απαγορευτικός αριθμός για τη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Απαγορευτικός είναι ο τρόπος που εξακολουθεί να αμύνεται και το σημερινό ματς με την Μπαρτσελόνα - που είναι must win αν θέλει να κοιτάξει ψηλότερα – αποτελεί crash test για την αμυντική συμπεριφορά του.

Το over των 172 πόντων που είχε προταθεί στην εφημερίδα δεν υπάρχει πια, το line έχει ανέβει στους 176. Μεταβολή είχαμε και στο σετ νίκης / ήττας, με την Μπάρτσα να προσφέρεται πια σε τιμές καθαρού φαβορί (1,75). Η απουσία του Ουάιλι των 5,6 πόντων και 1,8 ριμπάουντ κατά μ.ο. δεν είναι επαρκής λόγος για αυτή τη μεταβολή, αλλά δεν θα ασχοληθώ ούτε με το 2,15 του άσου. Γενικώς μου φαίνεται καθαρή ζαριά η επιλογή νικητή και αν έπαιζα κάτι θα ήταν το over 6,5 πόντων του Μήτογλου, που ελλείψει Ουάιλι αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από τα σημερινά παιχνίδια είναι το under στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση και ειδικά η σερβική ομάδα δεν ξεφεύγει σχεδόν ποτέ από το μοτίβο «σκληρή άμυνα – αργός ρυθμός με σετ επιθέσεις».

Ακόμα και με την πιο… over ομάδα της διοργάνωσης (Παναθηναϊκός) έφερε under ο Αστέρας και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι φτιαγμένη για να προσαρμόζεται και σε μάχες φθοράς σώμα με σώμα, απαντώντας στο ξύλο με ξύλο. Επιλογή το under 154,5, που στο Stoiximan προσφέρεται στο 1,90.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson