Προγνωστικά Futbolatino: Δευτεριάτικη δυάδα - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Futbolatino: Δευτεριάτικη δυάδα

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 13:20 28/02/2022

Το έχουμε ξαναπεί. Θα μας βλέπετε να εμφανιζόμαστε αρκετές φορές Δευτέρα καθώς είναι μια μέρα που έχει αρκετά παιχνίδι στην Αμερική και συγκεκριμένα στο νότιο ημισφαίριο της. Σήμερα μας προκύπτει μια πολύ ενδιαφέρουσα δυάδα που ίσως να είναι καλύτερα το κάθε σημείο να επιλεγεί ξεχωριστά καθώς υπάρχει μια μικρή διαφορά αποδόσεων. Ασχέτως αυτού πάντως, αμφότερες οι επιλογές έχουν καλές πιθανότητες να επαληθευτούν και ειδικά στην περίπτωση του ενός σημείου, καλύτερες απ’ όσο λένε οι αποδόσεις τους. * Προγνωστικά Futbolatino.

Απαντήσεις ψάχνει η Ουν. Εσπανιόλα

Ξεκινάμε πάντα χρονικά από τη Χιλή και το Κουρικό – Ουν. Εσπανιόλα. Η Ουνιόν έχει σκοράρει στο «Λα Γκράνχα» και στις οκτώ επισκέψεις της από το 1977 και έπειτα. Μάλιστα στις έξι από αυτές, έβαλε από δύο και πάνω. Η Κουρικό παίζει με αυτοπεποίθηση. Έχει παίκτες που σκοράρουν ως τώρα σχετικά εύκολα και εντός έδρας παίζει πάντα για να κερδίσει. Αυτό αναμένεται να το πράξει και η Ουνιόν στη συγκεκριμένη περίπτωση καθότι έχει ξεκινήσει μια γκρίνια για τον μονιμοποιημένο τεχνικό Μπράβο, στον οποίο ο κόσμος καταλογίζει ότι δεν διαχειρίζεται καλά το ρόστερ. Μια νίκη στην έδρα της Κουρικό θα αναγκάσει αυτές τις φωνές να σιγήσουν και η κατάσταση θα ηρεμήσει.

Προγνωστικά Futbolatino

Η διάθεση των φιλοξενουμένων για απαντήσεις μπορεί να παίξει ίσως την πιο καθοριστική σημασία για να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θα έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που θα παίξουν για τη νίκη με το ίδιο πάθος, με αυτό δεδομένο το ασιατικό Over 2,5 στο 1,90 στη Stοiximan αποτελεί πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

Γκρίνιες για τον κόουτς Μπράβο στην Ουν. Εσπανιόλα

Υποτιμάται η ποιότητα

Το δεύτερο είναι καθαρό σημείο και έρχεται από την Αργεντινή. Λανούς και Τίγκρε δεν έχουν καμία σχέση από πλευράς ρόστερ. Η Λανούς είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τίτλους, η νεοφώτιστη Τίγκρε βρίσκεται στα ίδια με τις ομάδες της ουράς της βαθμολογίας υποβιβασμού. Και παρά το καλό της ξεκίνημα αναμένεται κι εκείνη να παλέψει για την παραμονή. Μπορεί να έχει δείξει μεγαλύτερη συνοχή και καλύτερα αποτελέσματα από τη Λανούς, αλλά σε αυτό συνετέλεσε και το πολύ βατό πρόγραμμα. Παιχνίδι τέτοιας δυσκολίας η Τίγκρε δεν έχει δώσει μετά την επιστροφή στο Κόπα ντε λα Λίγκα ενώ φαίνεται να πηγαίνει στο «Φορταλέσα» με μια κάποια έπαρση λόγω του αήττητου σερί που τρέχει.

Προγνωστικά Futbolatino

Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο άσος άνοιξε και παραμένει πολύ πάνω από το 2,00. Δεν είναι για τόσο ψηλά. Η Λανούς αν πιάσει την απόδοση που μπορεί ή έστω κάτι λιγότερο από αυτό, θα το πάρει το παιχνίδι. Και ίσως και εύκολα. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στο 2,27 στο Pamestοixima.

Στοιχηματική πρόταση

23:00 Κουρικό – Ουν. Εσπανιόλα: Ασιατικό Over 2,5 (1,90), Stoiximan

02:30 Λανούς – Τίγκρε: 1 (2,27), Pamestoixima

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ