Προγνωστικά στοιχήματος

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Futbolatino: Γκολ απ’ όπου κι αν προέρχονται

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 15:04 09/10/2021

Μπορεί στην Ευρώπη να ασχολούνται μόνο με τις Εθνικές ομάδες και το Νέισιονς Λιγκ, στη Νότια Αμερική όμως δεν καταλαβαίνουν, οι ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα παράλληλα με τις Εθνικές ομάδες. Ασφαλώς και υπάρχουν ομάδες που επηρεάζονται καθώς απουσιάζουν βασικοί τους παίκτες, με συνέπεια και τα αποτελέσματα να καθίστανται πιο απρόβλεπτα απ’ ότι θα ήταν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Ετσι κι εμείς δεν θα ασχοληθούμε τόσο ζεστά με καθαρά σημεία και θα καταφύγουμε στα γκολ. Και μάλιστα στα πολλά γκολ, αδιαφορώντας ποια ομάδα τα πετυχαίνει. Εμείς κάθε φορά που βλέπουμε το πλεχτό να κουνιέται, θα πανηγυρίζουμε. Προηγουμένως δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

23:45 ΜΟΝΤ. ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΤΟΡΚΕ

Πολύ ενδιαφέρον ματς, με τη Γουόντερερς να αναζητεί αντίδραση μετά από τη βαριά ήττα από την Πενιαρόλ. Η Τόρκε είναι η πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος, δεν αλλάζει φιλοσοφία, παίζει σε υψηλό τέμπο σε κάθε ματς, αλλά παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα, τα οποία θέλει να διορθώσει αλλά δεν μπορεί. Ομάδα με ποιότητα στην επίθεση και με ταχύτατους παίκτες από τη μέση και μπροστά η Γουόντερερς, περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Ιδανικές οι συνθήκες για ένα ματς με γκολ και θέαμα, παίζεται άνετα ο συνδυασμός του G/G & Over 2.5 στο 2.00 στην Betshop.

Προγνωστικά στοιχήματος

01:00 ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Φλαμένγκο έχει πάλι Μπρούνο Ενρίκε στην ενδεκάδα και δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ισοπαλία. Η Φορταλέζα είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και βρίσκει δίχτυα στο γήπεδό της, δεν θα κάτσει στα αυγά της να περιμένει την Φλαμένγκο. Πάμε με σενάριο ανοιχτού ενενηντάλεπτου ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες και κρατάμε το combo του G/G & over 2,5 στο 2,27 του Stoiximan.

02:15 ΜΠΟΚΑ – ΛΑΝΟΥΣ

Η Μπόκα θα έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα κι αυτό αναμένεται να την επηρεάσει. Η Λανούς από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν ομάδα που πετυχαίνει και δέχεται γκολ πολύ εύκολα, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ. Στο 2,55 ο συνδυασμός G/G με over 2,5 του Stoiximan αποτελεί επιλογή.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ