Προγνωστικά στοιχήματος Futbolatino: Λάτιν μεταμεσονύκτιο μονό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

προγνωστικά στοιχήματος προγνωστικά Αμερικής futbolatino Αργεντινή Μπόκα

Futbolatino: Λάτιν μεταμεσονύκτιο μονό

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 12:29 02/10/2022

Χωρίς Βραζιλία η Κυριακή δεν είναι η ίδια. Σαφώς και λιγοστεύουν οι επιλογές, όμως υπάρχει μία ομάδα που σώζει κατά πολύ τα προσχήματα. Η Μπόκα που όσο κι αν δεν αρέσει στο μάτι, τόσο αποτελεσματική είναι. Πριν το αναλύσουμε, δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Αμερικής και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Αργεντινής

Προγνωστικά στοιχήματος: Τι κι αν δεν παίζει μπάλα…

Μπόκα – Βελέζ  Η Μπόκα υποδέχεται τη Βελέζ στο «Μπομπονέρα» με σίγουρο στόχο την παραμονή στη δεύτερη θέση μόνη και πιθανό την επάνοδο στην κορυφή. Ομάδα αποτελέσματος 100%, δεν έχει να επιδείξει κάτι περισσότερο, το ποδόσφαιρο που παίζει είναι απλώς υποφερτό. Είτε αντιμετωπίζει τη Ρίβερ στο «Σουπερκλάσικο», είτε την Κίλμες. Κερδίζει με ένα γκολ διαφορά, παίρνει αυτό που θέλει και όλα καλά.

Με καλή ψυχολογία θα κατεβεί να αντιμετωπίσει τη Βελέζ μετά τις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επί των Γοδόι Κρουζ και Κίλμες αντίστοιχα. Υπάρχουν και τα ευχάριστα από το κομμάτι των απουσιών, επιστρέφουν οι διεθνείς, δηλαδή τα 3/4 της αμυντικής τετράδας της.

Η Βελέζ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Μπαράκας Σεντράλ. Ωστόσο δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η σεζόν έκλεισε με αποτυχία, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στις διεθνείς διοργανώσεις για το 2023. Παρά το γεγονός αυτό, σε τέτοια παιχνίδια με ανάλογο πρεστίζ, δεν χαρίζει σε κανέναν. Δεν θα το κάνει ούτε τώρα, αν και η αλήθεια είναι ότι αυτή η κυνική Μπόκα δεν περιμένει να της κάνει χάρη καμία Βελέζ. Θα παίξει για τη νίκη έστω και στα… σημεία.

Ο άσος δέχεται κάποιες μικρές πιέσεις λόγω πονταρίσματος μάλλον αλλά παραμένει εκεί γύρω στο 2,00. Τόσο πρέπει να πληρώνει, ασχέτως αν η Βελέζ είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Άλλωστε και η Μπόκα αγχωτικές νίκες κάνει κι αυτό πρέπει οι μπουκ να το αποτυπώνουν στην απόδοση, όπως και κάνουν. Παραμένει επιλογή πρώτης γραμμής στο 1,95 του Pamestoixima.

Προγνωστικά Αργεντινής

Κυριακή προς Δευτέρα

00:00 Μπόκα – Βελέζ 1 (1,95) Pamestoixima

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Αργεντινής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ