ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

EURO: Ήρθε το περιοδικό του Match Money

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 09:47 09/06/2021

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του Euro, σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου κυκλοφόρησε το απόλυτο στοιχηματικό περιοδικό του Match Money.

Δωρεάν μαζί με το φύλλο της εφημερίδας, που λόγω της απεργίας δεν θα βγει την Παρασκευή αλλά την Πέμπτη 10 Ιουνίου, κυκλοφόρησε και το στοιχηματικό περιοδικό για το Euro. Στο Euro 2008 ήταν που το Match Money καθιέρωσε την έννοια του στοιχηματικού περιοδικού στην Ελλάδα και πλέον, μετά από τόσα χρόνια, ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε. 80 σελίδες φουλ στοίχημα!

Πλήρες δισέλιδο αφιέρωμα για την κάθε εθνική, όπου δεσπόζει και φέτος το σήμα κατατεθέν των στοιχηματικών περιοδικών του Match Money, το αναλυτικό Scout Report και για τους 624 παίκτες που θα δώσουν το παρών στα έντεκα γήπεδα της διοργάνωσης. Επιπλέον, ανάλυση της τακτικής του κάθε προπονητή, πιθανές εντεκάδες και plan b, ολοκληρωμένα στατιστικά-οδηγό για όσους αρέσκονται στα ειδικά και, last but not least, εξειδικευμένες στοιχηματικές προτάσεις για κάθε ομάδα.

Ταυτόχρονα, πέρα από την παρουσίαση των 24 εθνικών, στοιχηματική προσέγγιση του κάθε ομίλου ξεχωριστά και προτάσεις-ιδέες για πρωτιά, προκρίσεις, σκόρερ και… special bets. Και βέβαια από ένα περιοδικό δεν λείπουν οι στοιχηματικές στήλες: Τσάρλυ, Καθηγητής Μυστήριος, αλλά και η παραδοσιακή ανάλυση για τα πλέον δημοφιλή μακροχρόνια στοιχήματα, την κατάκτηση και τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά.

Ραντεβού στα περίπτερα λοιπόν, ή, για όσους προτιμούν την ψηφιακή έκδοση, στο  shop.matchmoney.com.gr. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, δωρεάν μαζί με το Match Money!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ