Ηλεκτρονική εφημερίδα του Match Money! Έκπτωση έως και 42%

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Match Money on the Go, ηλεκετρονική εφημερίδα

Η εφημερίδα με έκπτωση έως και 42%

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 01:40 27/02/2020

Αν είστε κάτοικος εξωτερικού και δεν έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το Match Money από το περίπτερο, ή αν μένετε στην επαρχία και η αγορά μιας εφημερίδας δεν είναι πάντα τόσο απλή υπόθεση, ή αν, πολύ απλά, προτιμάτε να μας διαβάζετε σε ψηφιακή και όχι σε έντυπη μορφή, τότε το Match Money On the Go, η ηλεκτρονική εφημερίδα του Match Money, είναι για εσάς.

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας, έτσι κι αλλιώς, κι όσο κι αν πολλοί από εμάς θα αγαπάμε για πάντα τη μυρωδιά και την αίσθηση του χαρτιού, είναι πολλά.

Match Money On the Go

Ηλεκτρονική εφημερίδα: Πάντα και παντού μαζί σας

Με το Match Money On the Go, η εφημερίδα είναι πάντα μαζί σας, στο laptop, στο tablet ή στο κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Βολικό και εύχρηστο, μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα online. Όπως ακριβώς κυκλοφορεί στα περίπτερα, με όλα τα τυχόν ένθετα, αφιερώματα ή Betting magazines. Και φυσικά, με το Match Money On the Go, η διατήρηση αρχείου και η αναζήτηση σε παλιά τεύχη γίνεται κυριολεκτικά παιχνιδάκι, χωρίς να χρειάζεται να ξεχειλίζετε ράφια και ντουλάπες με στοίβες εφημερίδων!

Ταυτόχρονα, σε μια εποχή όπου οι αποδόσεις αλλάζουν συνέχεια και η ταχύτητα συχνά αποδεικνύεται η λεπτή διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας, το Match Money On the Go θα φτάνει κάθε φορά στα χέρια σας αρκετές ώρες προτού κυκλοφορήσει η εφημερίδα στα περίπτερα, από νωρίς το βράδυ κάθε Δευτέρας και κάθε Πέμπτης.

Με έκπτωση από 28% έως 42%

Επιπλέον, το Match Money On the Go είναι πολύ πιο οικονομικό από ό,τι το έντυπο. Με δυνατότητα αγοράς μεμονωμένου φύλλου, ή απόκτησης τρίμηνης, εξάμηνης και ετήσιας συνδρομής, σε κάθε τεύχος επωφελείστε από σημαντική έκπτωση.

Για αγορά μεμονωμένου φύλλου, η έκπτωση είναι στο 28% (1,80 ευρώ το φύλλο αντί 2,50 του εντύπου), για τρίμηνη συνδρομή στο 35% (1,61 ευρώ το φύλλο), για εξάμηνη στο 38% (1,54 το φύλλο) και για ετήσια φτάνει στο 42% (1,44 το φύλλο)!

Match Money on the Go, ηλεκετρονική εφημερίδα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ