ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μουντιάλ 2018: Το απόλυτο στοιχηματικό περιοδικό

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:48 05/06/2018

Στο Match Money είμαστε για πολλά πράγματα περήφανοι. ΟΚ, ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν και αγκαθάκια, αλλά τα παλεύουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάθε μέρα, μέσω της εφημερίδας και μέσω του σάιτ, κάνουμε κι ένα μικρό βήμα προς τα μπροστά. Και σε κάθε περίπτωση, αυτά για τα οποία είμαστε στ’ αλήθεια υπερήφανοι είναι πολύ περισσότερα – και πολύ σημαντικά.

Ενα από αυτά είναι τα περιοδικά μας. Το 2008, πριν δέκα χρόνια, το Match Money ήταν αυτό που καθιέρωσε την έννοια του στοιχηματικού περιοδικού στην Ελλάδα, στο Euro της Αυστρίας-Ελβετίας. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, τρία Euro και άλλα δύο Moυντιάλ, και φτάσαμε αισίως στο 2018 και λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του περιοδικού μας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τρίτη 12 Ιουνίου, δωρεάν με την εφημερίδα, θα κυκλοφορήσει φέτος το περιοδικό μας για το Μουντιάλ και όσοι από εσάς μας ακολουθείτε τόσα χρόνια ξέρετε τι να περιμένετε, 96 σελίδες γεμάτες στοίχημα και μπάλα!

Το πιο πλήρες δισέλιδο για την κάθε ομάδα, με… εξαντλητικό σκάουτ ριπόρτ για όλους τους παίκτες που θα παίξουν στο Μουντιάλ, από τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, μέχρι τον… Σαρντάρ Αζμούν και τον… Χαμέντ Τάρεκ. Με ανάλυση της τακτικής της κάθε εθνικής, πιθανές εντεκάδες και plan b, ολοκληρωμένα στατιστικά-οδηγό για όσους αρέσκονται στα ειδικά και, φυσικά, με εξειδικευμένες στοιχηματικές προτάσεις για κάθε ομάδα.

Ταυτόχρονα, πέρα από την παρουσίαση των 32 φιναλίστ, στοιχηματική προσέγγιση του κάθε ομίλου ξεχωριστά και προτάσεις-ιδέες για πρωτιά, προκρίσεις, σκόρερ και… special bets. Και βέβαια η παραδοσιακή ανάλυση για τα τρία πιο δημοφιλή μακροχρόνια στοιχήματα ενός Μουντιάλ, κατάκτηση, πρώτος σκόρερ και ζευγάρι τελικού.

Καλό Μουντιάλ λοιπόν και ραντεβού στα περίπτερα στις 12 Ιουνίου, δωρεάν μαζί με το Match Money.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ