ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα: Από τη Λεωφόρο στο Σαν Σεμπαστιάν και από το 2,20 στο 2,40

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 18:43 16/10/2021

Αρχή από τη Σουπερλίγκα, εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό στη Λεωφόρο. Ο Καρλίτος, μαζί με τον Βιτάλ, κάνουν την ποιοτική διαφορά στην επίθεση των ‘’πρασίνων’’. Ο πρώτος έβαλε δύο γκολ στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα, άλλα δύο (με κερδισμένο πέναλτι που δεν εκτέλεσε) και ασίστ στο δεύτερο ματς της Λεωφόρου κόντρα στον Βόλο.

Από τη στιγμή που ο Μακέντα είναι τραυματίας και ο Ιωαννίδης είναι ανέτοιμος και το πολύ να κάτσει στον πάγκο, ο Καρλίτος θα είναι ο κύριος εκφραστής της επιθετικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού και σε ματς που αναμένεται να έχει τον πλήρη έλεγχο και να παίξει επιθετικά, παίζεται το 2,42 στη Stοiximan να σκοράρει anytime.

Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα

Ο Αλεξάντερ Ίσακ έκανε τη διαφορά στο Σουηδία – Ελλάδα, πετυχαίνοντας το 2-0 και κερδίζοντας το πέναλτι που άνοιξαν το σκορ οι Σουηδοί. Ο Ίσακ είχε ξεκινήσει ‘’κουμπωμένος’’ στη Σοσιεδάδ, δεν είχε σκοράρει στα τέσσερα πρώτα, έχασε τα τρία επόμενα λόγω τραυματισμού, επέστρεψε ως αλλαγή πριν από τη διακοπή των εθνικών, πλέον όμως είναι στο 100% και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη θα οδηγήσει την επίθεση. Μάλιστα, βρίσκει απέναντί του μια ομάδα, τη Μαγιόρκα, η οποία έχει θέματα στο κέντρο της άμυνας και δεδομένα θα βρει ευκαιρίες για να πετύχει το πρώτο του γκολ στη La Liga. Πληρώνει 2,20 για anytime σκόρερ στη Stοiximan.