ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα: Ένα και να… καίει

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:34 10/10/2021

Στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής οι 10 εθνικές της ηπείρου συνθέτουν έναν όμιλο, από τον οποίο οι τέσσερις πρώτες παίρνουν απευθείας την πρόκριση για το Μουντιάλ, ενώ η 5η θα πάει σε μπαράζ. Βραζιλία και Αργεντινή έχουν ουσιαστικά πάρει από τώρα τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά για τις άλλες δύο (συν μία) γίνεται ο παραδοσιακός χαμούλης, καθώς ακόμη έχουμε οχτώ αγωνιστικές μπροστά μας και όλα είναι ανοιχτά.

Γερά μέσα στη μάχη και ο Ισημερινός, που αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βενεζουέλα. Μια Βενεζουέλα που αποτελεί τον σάκο του μποξ και βρίσκεται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 1-1-8, μετρώντας πέντε σερί ήττες και χωρίς ελπίδες πρόκρισης. Στην πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές του Οκτωβρίου, ο Ισημερινός καθάρισε πολύ εύκολα με 3-0 τη Βολιβία τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι άνθρωποί του ξέρουν πως η νίκη στη Βενεζουέλα είναι εκ των ων ουκ άνευ, ώστε να πάνε από θέση ισχύος στο μεγάλο ματς με την Κολομβία (στην 5η θέση αυτή τη στιγμή, με δύο βαθμούς λιγότερους από τον Ισημερινό) την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο 2,20 το διπλό στη Stoiximan, απόλυτα δικαιολογημένο και λόγω της διαφοράς ποιότητας μεταξύ των δύο εθνικών, αλλά και λόγω της διαφοράς κινήτρου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ