ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

προγνωστικά στοιχήματος

Στοίχημα: Ιταλογαλλική δυάδα

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:47 26/11/2021

Παρασκευή σήμερα και το στοιχηματικό πρόγραμμα του τετραημέρου δείχνει εκ πρώτης όψεως να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στα Highlights της εφημερίδας μιλήσαμε για τρία σημερινά σημεία, δύο άσους από Γαλλία και Ιταλία και μία κόντρα στο ιρλανδικό μπαράζ. Και στους δύο άσους υπάρχει πίεση, έχουν πέσει, μπορούν όμως –έστω και οριακά- να παραμείνουν στο παιχνίδι μας.

Αρχή από τη Serie A και το ντέρμπι ουραγών, το οποίο ξεκινά το βράδυ στις 21:45. Κάλιαρι εναντίον Σαλερνιτάνα, ισόβαθμες στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς. Η διαφορά τους είναι ότι η Κάλιαρι, συνολικά μέχρι τώρα στη σεζόν, άξιζε να έχει κάτι παραπάνω στη συγκομιδή της, αντίθετα η Σαλερνιτάνα είναι όντως η χειρότερη ομάδα της Serie Α. Τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά της έχουν χαμηλό ταβάνι και δεν προξενεί έκπληξη ότι ακούγονται σενάρια γιααντικατάσταση του τεχνικού της Στέφανο Κολαντουόνο. Από το 2,00 ο άσος έχει πέσει στο 1,88 στη Nοvibet, σε ένα ματς «τελικό» για τη γηπεδούχο.

3/3 σωστές αντιδράσεις μετά από ήττες είχε η Λανς.

Ξέρει να αντιδρά

Ένα τέταρτο μετά τη σέντρα στο Κάλιαρι, στις 22:00, ανοίγει η αυλαία και της αγωνιστικής της Ligue 1 με το Λανς – Ανζέ. Η Λανς προέρχεται από το βαρύ 4-0 από την Μπρεστ, όμως το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της είναι ότι σε όλες τις ήττες της μέχρι τώρα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει απαντήσει άμεσα: μετά το 0-1 από το Στρασβούργο νίκησε 3-2 στη Μασσαλία, μετά το 1-0 από τη Μονπελιέ ξέσπασε με 4-1 επί της Μετς και μετά το 2-1 από τη Λυών έριξε ξανά τεσσάρα, 4-0 στην Τρουά. Η Ανζέ μαζεύει μεν βαθμούς αλλά δεν πείθει. Στα τελευταία της δέκα κέρδισε μόνο με το ζόρι την ουραγό Μετς στις καθυστερήσεις και με αυστηρό πέναλτι και χωρίς να το αξίζει την περασμένη εβδομάδα τη Λοριάν. Στο 1,83 ο άσος στη Nοvibet.