ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 08:06 16/04/2018

Το νέο σάιτ του Match Money είναι, λοιπόν, γεγονός. Ολοκαίνουριο και φρέσκο, φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που μελετάμε πριν καταλήξουμε στο παιχνίδι μας.

Όλες τις αλλαγές και το νέο τρόπο προσέγγισης της στοιχηματικής μελέτης θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας στην πράξη, από εδώ απλώς, και εν είδει ενός μίνι οδηγού, θα επικεντρώσουμε σε κάποια βασικά σημεία.

Πλοήγηση

Στο matchmoney.com.gr η παρουσίαση/ανάλυση των αγώνων δεν γίνεται πλέον ανά πρωτάθλημα και ανά κατηγορία αλλά ανά παιχνίδι, ώστε ο κάθε παίκτης να επικεντρώνει άμεσα στο ματς που τον ενδιαφέρει.

Η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη. Στην κεντρική σελίδα του σάιτ, υπάρχουν τέσσερα «tabs», τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης για να βρει το παιχνίδι που θέλει. Στο πρώτο, το «Σήμερα», εμφανίζονται όλοι οι αγώνες της κάθε ημέρας, ομαδοποιημένοι ανά χώρα και ανά κατηγορία. Στο δεύτερο, το «Σε 2 ώρες», εμφανίζονται οι αγώνες που ξεκινούν τις επόμενες δύο ώρες, ώστε τυχόν… αργοπορημένοι ή βιαστικοί επισκέπτες να μπορούν άμεσα να εντοπίζουν τα επόμενα παιχνίδια του προγράμματος. Στο τρίτο, το «Top 5+1», παρουσιάζονται οι αγώνες των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α, Σαμπιονά), συν αυτούς της ελληνικής Σούπερλιγκας. Και τέλος, στο τέταρτο tab, το «Must Read», θα εμφανίζονται οι πιο… ζουμερές αναλύσεις της κάθε ημέρας, ανεξάρτητα από χώρα ή κατηγορία, και οι οποίες, πολύ απλά, πρέπει να διαβαστούν.

Σε όποιο από τα tabs της πρώτης σελίδας και αν είστε, δίπλα σε κάθε αγώνα μπορεί να δείτε δύο εικονίδια, είτε «i» είτε «HOT».

To «i» δηλώνει ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ανέβει η ανάλυσή του – πατήστε πάνω στο ματς και θα μεταφερθείτε στη σελίδα του παιχνιδιού ώστε να το μελετήσετε.

Το «HΟΤ» εμφανίζεται δίπλα από τα παιχνίδια που οι υπεύθυνοι συντάκτες κρίνουν πως έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα οποία αξίζει να διαβάσετε. Κι ακριβώς επειδή τα «HOT» είναι πραγματικά… καυτά, μπορείτε να τα βλέπετε και ξεχωριστά, στο σχετικό πλαίσιο στη δεξιά κολόνα της πρώτης σελίδας του σάιτ.

Μένοντας στην πρώτη σελίδα του σάιτ, από την αριστερή κολόνα μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες των χωρών και των πρωταθλημάτων. Εκεί, βλέπετε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, τη βαθμολογία, τα στατιστικά των ομάδων και του πρωταθλήματος, όπως και τα τελευταία αποτελέσματα. Και πατώντας πάνω σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, πηγαίνετε στα γνωστά σε όλους μας «πινακάκια», ώστε να ξεκινήσετε τη μελέτη σας.

Ακριβώς την ίδια λειτουργία με το «δέντρο» της αριστερής κολόνας, έχουν και οι «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ» στο κεντρικό μενού, στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας μας. Όπως βολεύει τον καθένα…

Ανάλυση αγώνα

Πέρα από την παρουσίαση των αναλύσεων ανά αγώνα και όχι ανά πρωτάθλημα, μία δεύτερη σημαντική αλλαγή στο νέο σάιτ του Match Money είναι ότι πλέον οι αναλύσεις όλων των αγώνων παρουσιάζονται υπό συγκεκριμένη και σταθερή μορφή και χωρίζονται σε «tabs». Ετσι, τα μεγάλα και πολλές φορές κουραστικά κείμενα, όπου ήταν πολύ εύκολο να χαθεί η ουσία και περισσότερο να μπερδέψουν παρά να βοηθήσουν, είναι πια παρελθόν και η πληροφορία παρουσιάζεται με άμεσο και ουσιαστικό τρόπο.

Τα πέντε tabs της ανάλυσης του αγώνα είναι «Φόρμα», «Κλίμα», «Νέα», «Τακτική» και «Stats», και φυσικά δεν χρειάζονται επεξηγήσεις για το τι θα διαβάζετε στο καθένα.

Επιπλέον, όπως και στην ανάλυση του ματς, έτσι και στην πρόταση του συντάκτη βλέπετε τρία διαφορετικά tabs, «1Χ2», «ΓΚΟΛ» και «ΣΠΕΣΙΑΛ». Για κάθε παιχνίδι θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκτιμήσεις, μία πρόταση/εκτίμηση για την αγορά του νικητή στο «1Χ2», μία για την αγορά των γκολ στο «ΓΚΟΛ» (Over/Under, G/NG, συνδυαστικά κτλ.) και μία, στο «ΣΠΕΣΙΑΛ», όπου θα προτείνονται, κυρίως στα μεγάλα πρωταθλήματα, ειδικά στοιχήματα που δεν εμπίπτουν στα προαναφερθέντα (σκόρερ, κόρνερ, κάρτες κτλ.). Με αυτό τον τρόπο, πιστεύουμε ότι πλέον καλύπτουμε τους αγώνες σε όλο το στοιχηματικό φάσμα και ο κάθε αναγνώστης, μέσω της άποψης του αρμόδιου συντάκτη, θα σχηματίζει απόλυτα ολοκληρωμένη εικόνα για το κάθε παιχνίδι.

Πάντα στη σελίδα του αγώνα, πέρα από το ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συντακτών μας, βλέπετε και τα παραδοσιακά πινακάκια του κάθε ματς. Τα πινακάκια δεν περιορίζονται στα κλασικά «έξι τελευταία», αλλά είναι πλήρη και αναλυτικά, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να δει με ένα κλικ τα εντός της γηπεδούχου και τα εκτός της φιλοξενούμενης, τα ματς σε όλες τις διοργανώσεις ή μόνο σε μία, τα οχτώ/δέκα/δώδεκα τελευταία, ή και όλα τα αποτελέσματα της σεζόν, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Έτσι, η σελίδα του αγώνα καθίσταται η κύρια σελίδα της μελέτης σας, όχι απλώς την ημέρα του ματς, αλλά από την αρχή της εβδομάδας. Κι επειδή προφανώς μελέτη χωρίς αποδόσεις δεν νοείται, στη σελίδα της ανάλυσης των παιχνιδιών παρουσιάζεται επιπλέον ο μέσος όρος αποδόσεων από επιλεγμένες εταιρίες, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε και τις μεταβολές του σετ, τόσο για το 1Χ2 όσο και για το Over/Under.

Blogs

Στην μπάρα του κεντρικού μενού στην αρχική σελίδα, βλέπετε και την ενότητα «BLOGS». Σε αυτό το χώρο θα μπορείτε να διαβάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα άρθρα από τους συντάκτες μας, στοιχηματικού ή και γενικότερου ενδιαφέροντος. Από «μακροχρόνιες» αναλύσεις πρωταθλημάτων και μεγάλων τουρνουά, μέχρι αφιερώματα και θέματα της επικαιρότητας. Όρεξη να ’χετε και να ’χουμε…

Επικοινωνία

Τέλος, πάλι στην μπάρα του κεντρικού μενού της αρχικής σελίδας, υπάρχει και η επιλογή «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», η οποία σας οδηγεί σε μια φόρμα επικοινωνίας. Μέσω αυτής, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα, οποιαδήποτε παρατήρηση, σχόλιο, κριτική, πρόταση κτλ., είτε αφορά το σάιτ είτε την εφημερίδα του Match Money. Και βέβαια, αν είστε… κοινωνικοί τύποι, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και μέσω των λογαριασμών μας στα social media, είτε στο facebook είτε στο twitter.

Δεν θα σας κουράσουμε άλλο με οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Αυτό που θα πούμε μόνο, κλείνοντας, είναι πως το νέο σάιτ του Match Money φιλοδοξούμε να αποτελέσει την πιο καυτή στοιχηματική έδρα του διαδικτύου. Σίγουρα, ειδικά το πρώτο διάστημα, θα υπάρξουν λάθη ή παραλείψεις, αλλά εδώ θα είμαστε, να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε ολοένα, ένας ζωντανός και γεμάτος ενέργεια οργανισμός που θα δίνει καθημερινά τη μάχη με το θηρίο, δίπλα σας και μαζί σας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ