Προγνωστικά Μουντιάλ: G/G στον τελικό στο… 3,10

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μουντιάλ, Στοίχημα Μουντιάλ

Δ. Καναβαράκης: G/G στον τελικό στο… 3,10

Δημοσιεύτηκε: Δημήτρης Καναβαράκης στις 20:41 17/12/2022

Σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ο καθένας έχει προφανώς τη δική του άποψη, πιθανότατα και τη δική του προτίμηση. Ύστερα από έξι αγώνες της κάθε ομάδας στο τουρνουά, ό,τι είχαμε να δούμε από Αργεντινή και Γαλλία το έχουμε δει. Η εικόνα που έχει διαμορφωθεί συνιστά καθαρή σπαζοκεφαλιά σε ότι αφορά το Στοίχημα Μουντιάλ.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Μοιάζει πράγματι τόσο ισορροπημένος ο τελικός όσο δείχνει το ακριβώς στη μέση κομμένο σετ. Το ένστικτο ή το γούστο παίζουν πλέον πρωτεύοντα ρόλο. Και δεν έχει μάλλον νόημα να ψάξουμε αξία σε επίπεδο κατάκτησης σε τέτοιο παιχνίδι.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του Μουντιάλ

Ωστόσο το αμφίσκορο, σε τιμές αουτσάιντερ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα 10/12 παιχνίδια τους στο Μουντιάλ (εξαιρέσεις το ματς της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία και το αδιάφορο για τους Γάλλους με την Τυνησία) δείχνει κάτι παραπάνω από fair. Στο μεταξύ τους ματς στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο έφεραν… over 6,5 (4-3).

Μιλάμε για τις δύο ομάδες που έχουν τους πρώτους και τους δεύτερους σκόρερ της διοργάνωσης. Μέσι και Εμπαμπέ από 5 γκολ, Ζιρού και Άλβαρες από 4. Σαφώς δεν περιμένουμε σε έναν τελικό Μουντιάλ ανοιχτό παιχνίδι και πολλές «καθαρές» τελικές. Είναι όμως τέτοιας ποιότητας (και ψυχολογίας τη δεδομένη στιγμή) οι εκτελεστές των δύο ομάδων, που μοιάζει πιθανό να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι χωρίς να χρειαστούν πολλά-πολλά.

Το G/G παίζει στη Bet365 στο 1,95. Υπάρχει τρόπος να μην χρειαστεί τόσο μεγάλη μίζα. Στο 3,10 νοστιμίζει πολύ. Τόσο δίνει το combo συνδυαστικά με under 24,5 τελικές προσπάθειες. Πολλές οι 25 τελικές για ματς τέτοιας σκοπιμότητας.

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία: Εφτά γκολ σε 18 τελικές

Ο τελευταίος τελικός που υπερέβη αυτό το line ήταν το 1998 με τις 26 τελικές στο Γαλλία – Βραζιλία. Έκτοτε είχαμε 21 στο Βραζιλία – Γερμανία του 2002, 18 στο Ιταλία – Γαλλία του 2006, 22 στο Ισπανία – Ολλανδία του ’10, μόλις 13 στο Γερμανία – Αργεντινή του ’14 και 23 στο Γαλλία – Κροατία. Το ’18 οι Γάλλοι έβαλαν τέσσερα γκολ με οχτώ τελικές!

Ακόμα… χειρότερα, στο 4-3 της φάσης των «16» με την Αργεντινή το κοντέρ σταμάτησε στο 18! Εφτά γκολ σε 18 τελικές, η ποιότητα που λέγαμε. Αδιαπραγμάτευτα έχει περισσότερη αξία το 3,10 από το 1,95, καθώς το ρίσκο είναι μικρότερο απ’ ότι υποδηλώνει η διαφορά της τιμής. Υπάρχει και το 4,33 του G/G με under 23,5 τελικές. Πιθανόν ακόμη πιο value. Χθες, στον μικρό τελικό, είχαμε over από το ημίχρονο, αλλά οι δύο ομάδες σταμάτησαν στις 20 τελικές.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία G/G & Under 24,5 τελικές (3,10) Bet365