Μπατιράκι στοίχημα: Δευτεριάτικο 4,50+ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Δευτεριάτικο 4,50+

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 09:59 26/11/2023

Δεν ήταν η μέρα μας το Σάββατο, παίχτη, 3-0 το τελικό σκορ. Η Γκλάντμπαχ το πήγε στο 0-2 στο Ντόρτμουντ αλλά τα έκανε πάνω της και έχασε 4-2 στο τέλος. Η Μπρίστολ Ρόβερς το πάλεψε στο Ντέρμπι, αλλά κι αυτή το ‘φαγε στο 90’ κι έχασε 2-1. Κι όσο για το βραζιλιάνικο της Σαμπάιο, άσε, εκεί πρέπει να μίλησαν τα βαλιτσάκια και να πιάστηκε κότσος ο Μπατίρακας.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Stoiximan κωδικός BF500 🍒🍒🍒! SUPER προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

Μπατιράκι στοίχημα: Κούκου!

Όπως καταλαβαίνεις, άκεφος ο Μπατίρακας κυριακάτικα. Έχει κι αυτή τη σκοτεινιά σήμερα απέξω, δεν έχει όρεξη για πολλά πολλά. Ως επαγγελματίας βέβαια, το έψαξε λίγο το κουπόνι της Κυριακής μπας και, αλλά δεν… Δεν ξέρω αν εσύ τα βλέπεις διαφορετικά, αλλά, τι να σου πω, για το Μπατιράκι δεν λέει τίποτα το πρόγραμμα.

Απορείς βέβαια τώρα, σε βλέπω. Αφού, ρε Μπατίρακα, δεν σου κάνει το κουπόνι της Κυριακής, τι κάθεσαι και μας γράφεις και μας παιδεύεις; Σωστή η απορία, παίχτη μου, αλλά θα σου τη λύσω αμέσως. Γιατί το κουπόνι της Κυριακής δεν λέει όντως τίποτα, έλα όμως που το μάτι του Μπατίρακα έπεσε κάποια στιγμή και στα δευτεριάτικα…. Κι εκεί, τσουπ, κάτι του έκανε κούκου. Και το οποίο θα σου το εξηγήσει ευθύς αμέσως.

BLACK FRIDAY Stoiximan Νοέμβριος 2023, Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος: Από το χεράκι

Μπασακσεχίρ – Πεντίκσπορ το ματσάκι που κιάλαρε ο Μπατίρακας, από τη μαγευτική τουρκική Σουπερλίγκ. Την Πεντίκσπορ φαντάζομαι θα τη θυμάσαι. Νεοφώτιστη είναι στα τουρκικά σαλόνια και στην αρχή της σεζόν αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν. Με 0-4-4 ξεκίνησε, που λες, τη χρονιά η Πεντίκσπορ και όλα έδειχναν ότι οδεύει σούμπιτη για φούντο.

Μέχρι που την πήρε από το χεράκι ο Μπατίρακας και πριν από έναν μήνα την οδήγησε στην πρώτη της νίκη. Κι από τότε άλλη ομάδα η Πεντίκσπορ, τρεις νίκες έχει στα τέσσερα τελευταία και η μόνη της ήττα από τη Φενέρ. Και από κει που ήταν στον πάτο της βαθμολογίας, τώρα σκαρφάλωσε στη 16η θέση της βαθμολογίας με 13 ποντάκια και έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Stoiximan κωδικός BF500 🍒🍒🍒! SUPER προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

Μπατιράκι αουσάιντερ: Ομάδα του Ερντογάν

Η Μπασακσεχίρ, τα ξέρεις, είναι παράξενο φρούτο. Ομάδα χωρίς καμία ιστορία, με έτος ίδρυσης μόλις το 1990 και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2007. Έλα όμως που, κρυφά ή φανερά δεν έχει πολλή σημασία, στα διοικητικά της έμπλεξε κάποια στιγμή το 2014 το AKP, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (τρομάρα του…). Αν είσαι άσχετος με τα πολιτικά, το AKP είναι το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, το κόμμα του Ερντογάν δηλαδή.

Κι αφού έμπλεξε ο Ερντογάν με την ομαδούλα, καταλαβαίνεις, τρένο την πήγε. Κι από κει που την Μπασακσεχίρ δεν την ήξερε ούτε η μάνα της, να σου ξαφνικά πρωταθλήτρια το 2020! Όχι, παίζουμε, σαν να πάρει εδώ η Νέα Δημοκρατία τον Αθηναϊκό ή την Κηφισιά και να πάρει το πρωτάθλημα…

Αλλά, όπως καταλαβαίνεις, αυτές οι φωτοβολίδες δεν κρατάνε πολύ. Ο Μπατίρακας δεν ξέρει τώρα να σου πει τα πώς και το γιατί, αλλά ματάκια έχει και βλέπει. Έκανε όποια δουλειά είχε να κάνει με την ομαδούλα ο Ερντογάν κι από ό,τι δείχνει το βαρέθηκε το παιχνιδάκι. Και φέτος ο Μπατίρακας καταλαβαίνει ότι την έχει αφήσει στην τύχη της να επιστρέψει από κει που ήρθε. 18η είναι στη βαθμολογία, 4 πόντους πίσω από τη δικιά μας, την Πεντίκσπορ. Με 2-3-7 συνολικό ρεκόρ, 1-1-3 στην έδρα της και τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Α, και με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Stoiximan κωδικός BF500 🍒🍒🍒! SUPER προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος: Τοπικό ντερμπάκι

Α, να σου πω και κάτι τελευταίο. Για να μη νομίζεις δηλαδή ότι έχουμε και κάνα φοβερό εκτός έδρας μπροστά μας και θα μας φάνε οι δρόμοι και τα αεροδρόμια.

Ομάδες της Κωνσταντινούπολης είναι και οι δύο. Τοπικό ντερμπάκι, σαν να λέμε. Απλώς η Μπασακσεχίρ είναι στην ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης και η Πεντίκσπορ στην ασιατική. Έτσι μία κάνουμε, περνάμε τη γέφυρα του Βοσπόρου και φτάσαμε.

Μπατιράκι στοίχημα

Δευτέρα

19:00 Μπασακσεχίρ – Πεντίκσπορ: 2 (4,55), Stoiximan

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!