Μπατιράκι προγνωστικά: Διπλάρα του 3,40+ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Η εξαργύρωση της «διαβολοβδομάδας» 01/12/22
Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Διπλάρα του 3,40+

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:47 04/10/2022

Το σόου του Λαμκέλ Ζε την Κυριακή πλήρωσε τον Μπατίρακα το γενναιόδωρο 4,50 της Κορτράικ και έκανε τους οπαδούς της Αντβέρπ να βγάλουν αφρούς! Μάγκα μου ο Μπατίρακας γνώριζε ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο θα πανηγύριζε τα γκολ ο τρελο-Καμερουνέζος, απλά δεν υπήρχε στο στοίχημα για να σου το προτείνει. Αφρούς έβγαζε και ο Ρονάλντο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ μιας και ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να μην τον “εκθέσει” στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Σεβάστηκε λέει την ιστορία του… Κάτσε ρε Τεν Χαχ, Χαγκ, Χακ πως σε λένε, εμείς εδώ μπρίκια κολλάμε; Για ένα κούτελο ζούμε. Εχουμε γράψει χιλιόμετρα και εσύ έκανες το Μπατιράκι να χάσει το μέτρημα από τα γκολ που άρπαξε η ομάδα σου. Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά: Συνεχιστές του Λε Τισιέ και του Σίρερ

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα για αυτούς που έχουν το χούι του Μπατίρακα να προσπαθούν να ανιχνεύσουν τις μπόμπες πριν αυτές πυροδοτηθούν. Και πάλι όμως τα χωράφια της Αγγλίας κρύβουν θησαυρούς! Του Αγίου Ιερόθεου σήμερα παίκτη μου, βοήθειά μας, αλλά στο Νησί οι μόνοι “άγιοι” που γιορτάζουν καθημερινά είναι αυτοί του Σαουθάμπτον. Οι οπαδοί της ομαδάρας αυτού του μεγάλου λιμανιού είχαν πάντα την τύχη να βλέπουν παικταράδες όπως ο τεράστιος Λε Τισιέ, ο Σίρερ, ο Μπέιλ, ο Μανέ και πολλοί άλλοι που ξεπετάχθηκαν και από τις ακαδημίες της. Ακαδημίες που έχουν βγάλει τα περισσότερα ταλέντα, σε μια χώρα που το ποδοσφαιρικό ταλέντο σπανίζει.

Όταν είσαι μέλος των ακαδημιών της Σαουθάμπτον φυσικά και δεν σου λένε τίποτα σύλλογοι μικρότερων κατηγοριών. Όπως για παράδειγμα η Έξετερ που τους περιμένει σήμερα στο ασήμαντο για τους περισσότερους Πάπα Τζον Τρόφι.

Βέβαια, στην Έξετερ δεν έχουν χρόνο αλλά και καμία όρεξη να ασχοληθούν με κάτι τέτοια κυπελλάκια. Ο τεχνικός Τέιλορ έχει αρχίσει το πακετάρισμα, ξέροντας πως απομένει η τυπική ανακοίνωση για την απόλυσή του ύστερα από την κατηφόρα της ομάδας στην 11η θέση της Λιγκ 1. Εξάλλου και στους προηγούμενους αγώνες του θεσμού ο Τέιλορ ελάχιστα είχε ασχοληθεί. Καέβασε εντελώς πειραματικές 11άδες.

Ευκαιρία λοιπόν μάγκα μου ο Τέιλορ να αναχωρήσει μια ώρα νωρίτερα και τα πιτσιρίκια των “αγίων” να αποδείξουν πως μπορούν να αποτελέσουν συνεχιστές αυτής της μεγάλης παράδοσης του συλλόγου της νότιας Αγγλίας. Το διπλό φτάνει στο 3,40 στην Betsson.

Μπατιράκι προγνωστικά

21:00 Έξετερ – Σαουθάμπτον U21: 2 (3,40), Betsson

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ