ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Εδώ κουτούλαγαν με τα αργοκάραβα…

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:14 20/06/2021

Το Μπατιράκι έκανε την ντρίμπλα στο Ουγγαρία – Γαλλία και απέφυγε την έκπληξη. Στα άλλα δύο χθεσινά παιχνίδια, όμως, τα διάβασε ανάποδα. Mea culpa που έλεγε και ο Αντρέας. Στο Πορτογαλία – Γερμανία οι Πορτογάλοι ήταν σε άλλο γήπεδο και έφαγαν τέσσερα από ομάδα χωρίς στράικερ, στο Ισπανία – Πολωνία πέσαμε πάλι πάνω στη χασογκολίαση των… ξεφούριας ρόχας, σε ματς που ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης ο Άλμπα! Ο Άλμπα, ναι.

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στον πρώτο όμιλο. Ιταλία – Ουαλία και Ελβετία – Τουρκία. Και ο Μπατίρακας έχει την αίσθηση ότι θα κλέψει εκκλησία. Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ιταλία – Ουαλία. Οι Ιταλοί έχουν κάνει το 2 στα 2, έχουν προκριθεί, θα κάνει λογικά ο Μαντσίνι ένα μίνι ροτέισον. Και ποιος θα παίξει; Κιέζα κύριοι. Η παικτάρα της Γιουβέντους, η οποία έχει να αποδείξει πολλά και να βάλει υποψηφιότητα για την 11άδα στα νοκ άουτ. Στο 4,00 στη Stοiximan να σκοράρει anytime.

Στο δεύτερο ματς, στο Ελβετία – Τουρκία, έχουμε μια σταθερά. Την τραγική άμυνα της Τουρκίας. Ποιος μπορεί να την κάνει ξανά άνω-κάτω; Μα προφανώς ο Εμπολό. Εδώ οι Τούρκοι κουτούλαγαν με τα αργοκάραβα της Ουαλίας, δεν θα κουτουλήσουν με τον Εμπολό; Στο 11,00 παρακαλώ για MVP του παιχνιδιού στη Stοiximan.