Μπατιράκι προγνωστικά: Ευρωπαϊκές μπόμπες - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Η Εφές και το ναρκοπέδιο του ΣΕΦ 09/12/22
Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Ευρωπαϊκές μπόμπες

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:11 06/10/2022

Τα πιτσιρίκια της Σαουθάμπτον κράτησαν το προβάδισμα στο Έξετερ, αλλά το Μπατιράκι δεν θα τα κακολογήσει. Δεν θέλει να χαλάσει το κάρμα του εν όψει των σημερινών αγώνων στα κύπελλα Ευρώπης. Ξέρεις και συ παίκτη μου πως αυτές οι multi-culti συναντήσεις έχουν κλέψει την καρδιά του Μπατίρακα.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά: Χαρτί για το τρελάδικο

Αν έδειχνες μάγκα μου το σετ του Σίλκεμποργκ – Στεάουα (1,65 – 3,80 – 5,00) σε κάποιον που έχει περάσει τα πρώτα -άντα, θα σου βγαζε χαρτί καρφί για το τρελάδικο. Όσα προβλήματα κι αν έχουν οι Ρουμάνοι, παραμένουν η ιστορικότερη ομάδα των Βαλκανίων. Έχουν 26 πρωταθλήματα, 24 κύπελλα και φυσικά ένα Πρωταθλητριών (1986), ένα Σούπερ Κάπ και έναν ακόμα τελικό Ευρώπης.

Όλα αυτά παίκτη μου αφήνουν πάντα το στίγμα τους στη “φανέλα”. Δεν είναι απλά ιστορίες για να τις διαβάζουν οι παππούδες στα εγγόνια τους. Τα παράσημα του παρελθόντος διαμορφώνουν χαρακτήρα και φυσικά οι Ρουμάνοι ούτε που αισθάνονται ομάδες της κατηγορίας φτερού όπως η Σίλκεμποργκ, που μέτρησε 20 χρόνια για να ξαναδει τα ευρωπαικά τερέν. Και μεταξύ μας πιθανότατα θα κάνει άλλα τόσα για να τα ξαναδεί. Ο Μπατίρακας θα τιμήσει την ένδοξη φανέλα και το 5,20 της Stοiximan χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι στοίχημα: Εκεί που έχει κατουρήσει ο Ιντέγιε

Το επόμενο παίκτη μου είναι κατάτι πιο δύσκολο. Αλλά μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η “τρελιάρα” η Μπόντο. Ακομπλεξάριστοι μέχρι εκεί που δεν πάει οι Νορβηγοί, έχουν αποφασίσει να παίξουν την μπάλα τους σε όλες τις ευρωπαικές έδρες την τελευταία 2ετία. Σιγά μη κωλώσουν μάγκα μου στο Εμιρέιτς, που έχει κατουρήσει ο Ιντέγιε με παρέα τον Φορτούνη, τον Φινμπόγκασον και τον Βούρο.

Ο Μπατίρακας τσέκαρε το πρόγραμμα των Αρσεναλαίων. Αυτό που διαπίστωσε είναι πως το ματσάκι με τους ανυπόληπτους Νορβηγούς βρίσκεται χωμένο ανάμεσα στα ντέρμπι πρωταθλήματος με Τότεναμ και Λίβερπουλ! Άντε τώρα ο Αρτέτα να πείσει τα καλόπαιδα που νομίζουν οτι πάνε για πρωτάθλημα να το δουν σοβαρά… Το διπλό των Νορβηγών γυαλίζει από μακριά στο 12,50! Το Μπατιράκι πάντως σκέφτεται να φανεί πιο συνετό και να στηρίξει την αήττητη στον όμιλο Μπόντο στη διπλή της ευκαιρία (Χ2) που έχει τη δική της χάρη στο 4,20 της Stοiximan .

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ, προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ

19:45 Σίλκεμποργκ – Στεάουα: 2 (5,20), Stoiximan
22:00 Άρσεναλ – Μπόντο: Χ2 (4,20), Stoiximan

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος