ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Και πόσο να στο δώσουμε ρε Μπατίρακα;

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:28 21/06/2021

Πέσαμε στο… παγωτό χθες παίκτη μου. Οι Ιταλοί έκαναν συντήρηση δυνάμεων με την Ουαλία και έμειναν στο 1-0 και ο Κιέζα δεν σκόραρε, οι Ελβετοί ναι μεν έκαναν πάρτι με τους απίστευτα τραγικούς Τούρκους, αλλά μόνο ο Εμπολό δεν σκόραρε και προφανώς δεν ψηφίστηκε MVP.

Πάμε στα φρέσκα, όπου έχουμε φινάλε σε δεύτερο και τρίτο όμιλο. Νωρίς παίζει ο τρίτος όμιλος. Ουκρανία – Αυστρία το ένα ματς, Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία το δεύτερο. Που να βγει άκρη; Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, μάλλον θα κάνει και ροτέισον ο Ντε Μπουρ στο Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία, ενώ στο Ουκρανία – Αυστρία μυρίζει έντονα «ιταλική ισοπαλία», αλλά όλες οι αποδόσεις είναι προφανώς προσαρμοσμένες. Και του «Χ» και των αποτελεσμάτων 0-0 και 1-1 (να είσαι εγκρατής παίκτη μου, πόσο να έρθει ένα τέτοιο «Χ», 2-2 ή 3-3;) και όσον άλλων στοιχημάτων υπάρχουν πάνω σ’ αυτό το σενάριο.

Στο Ρωσία – Δανία έχουμε «τελικό». Το Μπατιράκι σε τέτοιες περιπτώσεις κοιτάει προς το αουτσάιντερ. Αλλά πρέπει να σε εμπνέει και λίγο το αουτσάιντερ ρε φίλε. Ποια Ρωσία τώρα; Τέλος πάντων, πάμε στα ειδικά και θα παίξουμε ως MVP τον Μπρέιθγουεϊτ στο 13,00 παρακαλώ στη Stοiximan. Τα αργοκίνητα κορμιά των Ρώσων δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ταχύτατο Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος μπορεί να κάνει ζημιά και με ασίστ και προφανώς και με γκολ.

Το Φινλανδία – Βέλγιο μάλλον θα αντιμετωπιστεί όπως τα δύο ματς του τρίτου ομίλου. Τ αουτσάιντερ δεν εμπνέει, οι Βέλγοι πλέον με Ντε Μπράουνε και Αζάρ ανοίγουν τις πιθανότητες για σκόρερ και MVP και έτσι κι αλλιώς ο Λουκάκου που έχει ψηφιστεί δύο φορές, παίζεται μόλις στο 5,00. Και πόσο να στο δώσουμε ρε Μπατίρακα, θα ρωτήσει κάποιος… Δώστο όσο θέλεις φίλε μου, αλλά ο Μπατίρακας δεν θα το παίξει.