ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοίχημα

Μπατιράκι: Κάτσε ρε μπουκ, τι 15άρι είναι αυτό;

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:16 22/09/2022

Τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ αποδείχτηκαν αρκετά ανάλαφρα και δεν έκαναν την έκπληξη στο Ίπσουιτς. Τι να κάνεις; Συμβαίνουν και αυτά… Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά: Γειτονικές ομοιότητες

Το Μπατιράκι όμως στρέφει άμεσα το βλέμμα του από τη μια μπούρδα το Παπατζόν Τρόφι στην άλλη, το Νέισον Λιγκ. Καθώς πέρα από τις μαζοχιστικές του τάσεις, γνωρίζει καλά πως σε κάτι τέτοια περίεργα συνήθως βρίσκονται οι καλύτερες ευκαιρίες.

Αρχικά λοιπόν ο Μπατίρακας άφησε εκτός όσες ομάδες ετοιμάζονται για Μουντιάλ. Ο λόγος είναι πως οι παίκτες τους έχουν το κίνητρο να δουν σοβαρά αυτό το τσίρκο του Νέισονς Λιγκ, μπας και καταφέρουν να βρεθούν στο πρώτο Μουντιάλ που γίνεται χειμώνα (μπλιάχ). Πάντως από τις υπόλοιπες παίκτη μου η πιο πικραμένη μοιάζει η Τουρκία. Είχε πιστέψει, βλέπεις, πως θα βρισκόταν στο Κατάρ, πριν της χαλάσει το όνειρο στα μπαράζ η κληρωτίδα (πρόσεχε σε παρακαλώ πως χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη, γίνονται μπερδέματα) και η Πορτογαλία.

Σήμερις οι Τούρκοι υποδέχονται το ανεβασμένο τα τελευταία χρόνια Λουξεμβούργο. Έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και ψάχνουν λέει το απόλυτο των βαθμών και την ανέπαφη εστία. Άσε ρε, λέει ο Μπατίρακας, που ξέρει από πρώτο χέρι τη ψυχοσύνθεση των γειτόνων, που ελάχιστες διαφορές έχει με τη δικιά μας. Με κίνητρο της πλάκας και ψυχολογία στο ναδίρ από την πίκρα που φάγανε, άντε να πειστούν και να δουν σοβαρά τον αγώνα με το Λουξεμβούργο.

Ο Μπατίρακας την ίδια ώρα διαβάζει πίσω από τις γραμμές και βλέπει πως ο Γερμανός τεχνικός της Τουρκίας Κουτζ ξεκινά σήμερα μια προσπάθεια ανανέωσης. Αποχώρησε λέει το αστέρι της επίθεσης Μπουράκ Γιλμάζ. Επίσης, στα πιτς βρίσκονται Τσαλχάνογλου, Ντεμιράλ, Οζκάν, Μουλντούρ. Μάνι-μάνι 5 βασικοί είναι εκτός. Την ώρα, μάλιστα, που στο ρόστερ των Λουξεμβουργαίων υπάρχουν 5 παίκτες που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα! Ο Σινάνι στη Νόριτς και η τερματοφυλακάρα Μορίς στην ευρωπαία Ουνιόν του Αγίου Ζιλ.

Μπατιράκι στοίχημα: Μας πιάνουν τα γέλια

Οι νερντς μάγκα μου έχουν τον άσο στο 1,20 και τη νίκη του Λουξεμβούργου στο 15,00 (!). Βεβαίως και τα γέλια μαζί τους ακούγονται μέχρι το Κατάρ. Κανένα πρόβλημα για τον Μπατίρακα που παίρνει τη διπλή ευκαιρία (Χ2) στο τροφαντό 4,30 της Stοiximan και ξέρει πως έχει διαλέξει σωστά.

Προγνωστικά στοιχήματος

21:45 Τουρκία – Λουξεμβούργο Χ2 (4,30), Stoiximan