Μπατιράκι προγνωστικά: Κυριακάτικο μενού με 7,75 και 4,20

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Κυριακάτικο μενού με 7,75 και 4,20

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 08:53 23/10/2022

Στο μηδέν μείναμε, παίχτη μου, το Σάββατο. Το Στουρμ Γκρατς απέδειξε ότι φέτος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Σ(Ζ)άλτσμπουργκ, όμως πήρε απλώς το 0-0 και δεν έβγαλε το διπλό που θέλαμε, ενώ οι καρπουζάδες του Εστορίλ αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών του Μπατίρακα, χάνοντας 0-2 από την Μπράγκα.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά: Τα παιδιά του Αντουάν

Στη Γαλλία είναι η πρώτη κυριακάτικη μπόμπα. Με αυτή τη Νις, ρε παίκτη, μας τα έχουν πρήξει από το καλοκαίρι ότι έχει λεφτά, ότι έκανε μεταγραφές, ότι πάει για πολλά φέτος. Το Μπατιράκι όμως βλέπει πως εκεί στη Νίκαια είναι μόνο λόγια και από μπάλα τίποτα. Στο 1-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της και όποια νίκη έχει πάρει, ήρθε με το ζόρι. Για να μη σου θυμίσω και τη νίλα που έπαθε στας Ευρώπας από αυτή τη Σλοβάτσκο-πώς-τη-λένε.

Στη δικιά μας, τη Ναντ, ήθελαν να φάνε τον γίγαντα τον Κομπουαρέ. Αλλά ο μεσιέ Αντουάν είναι σκληρό καρύδι. Έχει μαζί του τα αποδυτήρια και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον τελευταίο αγώνα που η Ναντ διέλυσε με 4-1 την Μπρεστ. Ένα καλό αποτέλεσμα θέλαμε για να πάρουμε ψυχολογία και να πάμε με τσαμπουκά στους φοίνικες της Κυανής Ακτής. Τώρα “όλα είναι στα πόδια μας” που λέει και ο Αντουάν και άσε κάτι χουβαρντόπαιδα να δίνουν το διπλό στο 4,20 της Spοrtingbet.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι στοίχημα: Γάνδη για… φίλημα

Με ένα σάλτο ο Μπατίρακας περνάει γρήγορα-γρήγορα τα σύνορα και φτάνει στο… πουθενά., στη χώρα που δεν υπάρχει, το Βέλγιο. Εκεί κι αν γίνεται το “έλα να δεις” με τον γνωστό και μη εξαιρετέο προπονητή της Γάνδης. Αυτόν με το όνομα σιδηρόδρομο (Βανχάεζεμπρουκ), να τα χώνει στον πρόεδρα, που έκανε το λάθος να αναφερθεί σε τεχνικά ζητήματα. Από άσχετο με το άθλημα μέχρι πανηγυρτζή τον αποκάλεσε ο χοντρούλης Χέιν. Ίσως να έχει τα δίκια του. Όμως όλοι μας ξέρουμε -προπονητές και μη- πως με αυτόν τον τρόπο βάζεις αυτόματα την κεφάλα σου στον ντορβά.

Ειδικά όταν η ομάδα σου η Γάνδη (που ξεκίνησε για τον τίτλο) έχει χάσει εσχάτως τον μπούσουλα με 5/7 ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Άσε που τα αποδυτήρια θυμίζουν νοσοκομείο και στο τέλος ο πρόεδρας εκτός από προπονητή θα ψάχνει και παίκτες για το υπόλοιπο της σεζόν. Στη Σερένγκ τα βλέπουν όλα αυτά και λιγουρεύονται βαθμούς που έχουν άμεση ανάγκη. Και ο Μπατίρακας έχει δει το ανέβασμα της Σερένγκ, που στην τελευταία 4άδα έχει χάσει μόνο μια φορά. Ο μόρτης βέβαια έχει δει και το 7,75 της Spοrtingbet του διπλού και τρίβει τα μάτια και τα χέρια του.

Μπατιράκι προγνωστικά

17:00 Γάνδη – Σερένγκ: 2 (7,75), Sportingbet

18:05 Νις – Ναντ: 2 (4,20), Sportingbet

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος