ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Μεγάλοι παίκτες, μεγάλες αποδόσεις

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 09:58 28/06/2021

Το έφαγε το παγωτό το Μπατιράκι παίκτη μου. Παρασύρθηκε από τους Ολλανδούς, δεν έβαλε στο ζύγι ότι είχαν να διαχειριστούν έναν πολύ εύκολο όμιλο, όλα τα παιχνίδια τα έπαιξαν στο Άμστερνταμ, ενώ έχουν ίσως το χειρότερο προπονητή του Γιούρο στο τιμόνι. Δεν το ζύγισε καλά και έχασε μια μοναδική ευκαιρία για ένα καλό… χτύπημα. Στο δεύτερο ματς, στο Βέλγιο – Πορτογαλία χτύπησε δοκάρι. Ο Πέπε πήρε την κίτρινη εύκολα (πρέπει να δεις παίκτη μου το ανατριχιαστικό χαμόγελό του όταν παίρνει την κάρτα), όμως δεν σκόραρε ο Λουκάκου.

Πάμε στα φρέσκα. Τα μεγάλα παιχνίδια τα κερδίζουν οι μεγάλοι παίκτες. Στο έχει ξαναπεί ο Μπατίρακας αυτό παίκτη μου. Ε, λοιπόν, κοίτα το ρόστερ των Κροατών και κοίτα και αυτό των Ισπανών και πες μου σε ποιο από τα δύο υπάρχουν ηγέτες που μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα αυτά τα νοκ άουτ παιχνίδια. Προφανώς και θα μου απαντήσεις: «ο γερο-Μόντριτς και η παρέα του». Το κακό στην υπόθεση είναι ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Πέρισιτς και μας αναγκάζει να κρατήσουμε μια πισινή. Δεν παίζουμε λοιπόν καρφί τον άσο του 7,21, αλλά παίζουμε τον 1 DNB στο 4,30 της Stoiximan. Καθόλου άσχημα.

Το βράδυ έχουμε Γαλλία – Ελβετία. Εδώ ο Μπατίρακας δεν βλέπει έκπληξη. Εύκολα ή δύσκολα οι Γάλλοι θα νικήσουν στο 90λεπτο. Το κακό είναι ότι είναι τόσο φαβορί η Γαλλία, που δεν υπάρχει και κάποιο ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα. Ούτε καν το αγαπημένο μας, να ψάξουμε δηλαδή τον MVP του παιχνιδιού. Μπενζεμά στο 5,00, Μ’ Μπαπέ στο 4,50, Γκριεζμάν στο 6,50. Ε, όχι. Και είναι ματς που λογικά θα ανοίξει, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για Καντέ ή Πογκμπά.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ