Μπατιράκι στοίχημα: Μπόμπα στις Βρυξέλλες - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά, Μπατιράκι στοίχημα, Μόλενμπεκ

Μπατιράκι: Μπόμπα στις Βρυξέλλες

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:00 11/02/2024

Στο «λίγο θέλαμε» μείναμε το Σάββατο, παίχτη. 1-0 έχασε η Τσάβες στο Μορεϊρένσε, 0-0 η Ντανκέρ στο Ροντέζ. Που από αυτή την τελευταία, να σου πω την αλήθεια, έχει παράπονο ο Μπατίρακας. Από το 50τόσο έπαιζε κόντρα σε δέκα, αλλά το ένα γκολ που θέλαμε δεν το βρήκε.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

4Χ4 προσφορά* της Betsson με φρι-σφηνάκια, χρυσά τσιπς και πολλές εκπλήξεις! ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μπατιράκι στοίχημα: Γερό κεφάλι

Χθες ο Μπατίρακας σου έλεγε για τη στρατηγική του αυτή την περίοδο. Ότι κοιτά για τίποτα ομάδες της ουράς που κάτι πάνε να δείξουν. Και που σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα θα πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα, γιατί οι αγωνιστικές περνάνε και η άνοιξη πλησιάζει. Και τώρα σου έλεγε, αν είναι, είναι η στιγμή να τις κυνηγήσουμε. Γιατί την άνοιξη θα έχει πετάξει το πουλάκι. Φαβόρες θα δίνουνε την άνοιξη το κάθε μπάζο που θα καίγεται.

Το Σάββατο βέβαια δεν του έκατσε του Μπατίρακα το πλάνο. Αλλά τον ξέρεις τι μουλαροκεφάλι είναι. Δεν το βάζει έτσι εύκολα κάτω. Αν του μπει κάτι στο μυαλό, το ξαναδοκιμάζει δυο τρεις φορές ακόμη μέχρι να κάνει πίσω. Γιατί, πάνω από όλα, παίχτη, το στοίχημα θέλει γερό κεφάλι. Να αντέχει.

betsson Τετραπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση, Μπατιράκι στοίχημα Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος: Πτωχό πλην τίμιο

Από Βέλγιο η τουφεκιά, παίχτη, Μόλενμπεκ – Αντβέρπ. Το Μόλενμπεκ το ξέρεις φαντάζομαι, κάτι θα έχεις ακούσει, είναι της μόδας τελευταία. Προάστιο στις Βρυξέλλες όπου δεν πολυμπαίνεις, νο γκόου έρια, που λένε. Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα που μας ενδιαφέρει, αν τη δεις, είναι κάτω κάτω στη βαθμολογία, 14η στις 16, μέσα στην τετράδα των μπαράζ παραμονής και στο -2 από τη σωτηρία.

Το φλας που έφαγε το Μπατιράκι με την πάρτι της έσκασε από ένα μηνυματάκι που του έστειλε το βέλγικο πουλάκι, Πρόσεξέ τηνα, Μπατίρακα, αυτή τη Μόλενμπεκ, ενισχύθηκε στις μεταγραφές και θα τα παίξει όλα για όλα για την παραμονή. Και το βελγικό πουλάκι, σου το έχω ξαναπεί αυτό, είναι από τις αδυναμίες του Μπατίρακα. Είναι και η Αντβέρπ λίγο με τα ψέματα φέτος, είναι και κουρασμένη γιατί έπαιζε κύπελλο την Πέμπτη, είναι και ο άσος γύρω στο 5,00, ε, τι άλλο να ζητήσει ένα πτωχό πλην τίμιο Μπατιράκι;

Μπατιράκι στοίχημα

14:30 Μόλενμπεκ – Αντβέρπ: 1 (4,93) Betsson

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ