Μπατιράκι προγνωστικά: Μπόμπες τελικού από 4,50 έως 120,00!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήαμτος, μπατιράκι προγνωστικά

Μπατιράκι: Μπόμπες τελικού από 4,50 έως 120,00!

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 09:43 18/12/2022

Έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού. Φυσικά και ο Μπατίρακας δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ποδοσφαιρική και στοιχηματική γιορτή. ”Που πας να μπλέξεις με σετ κομμένο στα τρία, δεν είναι για σένα αυτές οι αποδόσεις”, σε ακούω ήδη να λες. Ωστόσο, ο Μπατίρακας θα στην κάνει γυριστή και θα ρίξει το κατιτίς του σε “ψαγμένα” που πληρώνουν μπατιρακίσια.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money κι εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά

Μπατιράκι προγνωστικά: Το χούι του Μαρτσίνιακ

Στους 100 που θα ρωτήσεις σήμερα μάγκα μου, πάνω από τους 80 θα πουν πως η Αργεντινή θα σηκώσει την κούπα. Δύσκολα όμως κάποιος να σου το τεκμηριώσει με αγωνιστικά κριτήρια. Οι περισσότεροι όμως έχουμε το ίδιο ένστικτο. Πως θα βρεθεί δηλαδή ο τρόπος που ο Μέσι θα πάρει τη σπουδαιότερη κούπα της τεράστιας καριέρας του.

Ίσως αυτή να είναι και η λογική της FIFA θα σου πει ο Μπατίρακας. Άλλωστε, βλέπει την επιλογή του “παιδιού για τα θελήματα”, του Πολωνού Μαρτσίνιακ, για άρχοντα του αγώνα. Μιλάμε για ρέφερι που οι συμπάθειες που έχει στην χώρα του είναι λιγότερες από όσες έχει εδώ ο Σιδηρόπουλος. Ο Μαρτσίνιακ λοιόν έχει και ένα άλλο χούι. Το μυρίζεται εύκολα το πέναλτι και δεν διστάζει να μείνει στο γράμμα και όχι στο πνεύμα του νόμου. Οχι, δεν θα φορέσει τριφύλλι, αλλά -με τη βοήθεια του VAR- θα την ψάξει αρκετά την άσπρη βούλα. Ισως κάπως περισσότερο στην περίπτωση της Αργεντινής. Και ο Μέσι σπάνια αστοχεί από τα 11 βήματα. Έτσι δείχνει ευκαιρία το 7,00 Pamestoixima για ένα εύστοχο πέναλτι από την Αργεντινή.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία: Κι αν του κάτσει;

Δεν θα σου το κρύψω μάγκα μου πως το πρώτο πράγμα που κοίταξε το Μπατιράκι μόλις βγήκαν τα ειδικά στοιχήματα ήταν η κάρτα στον Μολίνα. Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως ο Αργεντινός δεξιός μπακ έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής την κάρτα στη διοργάνωση. Εδωσε ουκ ολίγες αφορμές για να τη φάει στα προηγούμενα παιχνίδια. Ενώ πιθανότατα θα δώσει ακόμα περισσότερες τώρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης του ταχύτατου Μ’ Μπαπέ. Το 4,50 Pamestoixima δεν το λες και άσχημο. Ενώ μπορεί να φτάσει στο 14,00 αν είναι ο τυχερός της πρώτης κάρτας στην αναμέτρηση. Επειδή γιορτή έχουμε, ο Μπατίρακας σκοπεύει να τερματίσει το κοντέρ με ένα fun bet του 120,00 (!). Τόσο πληρώνει η πιθανότητα ο Μολίνα να γίνει ο ήρωας της στήλης. Δηλαδή να πάρει μια κίτρινη και ταυτόχρονα να σκοράρει το 2ο γκολ του στο Μουντιάλ. Μετά από αυτό απέναντι στην Ολλανδία.

Προγνωστικά Μπατιράκι

Προγνωστικά Αργεντινή – Γαλλία

Εύστοχο πέναλτι Αργεντινής (απόδοση 7,00) Pamestoixima

Αργεντινή – Γαλλία: Κίτρινη κάρτα Μολίνα (απόδοση 4,50) Pamestoixima

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ