Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος: Μπόμπες του 5,00+

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Η εξαργύρωση της «διαβολοβδομάδας» 01/12/22
Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Μπόμπες του 5,00+

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 12:52 01/10/2022

Επιστολή στην ΟΥΕΦΑ, τα αγγλικά της οποίας θα ζήλευαν και οι επιστήμονες της ΕΠΟ, έστειλε μάγκα μου ο Μπατίρακας. Το μόνο που ζήτησε ήταν να αυξήσει τις αγωνιστικές του τεράστιου Nations League ώστε να συνεχίσει να βγάζει ζεστό ψωμάκι από κάτι Λουξεμβούργα (4,30) και κάτι Βουλγαρίες (4,60)! Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά Μπόμπες σε ημερήσια διάταξη

Με ηθικό ακμαιότατο, λοιπόν, το Μπατιράκι παίκτη μου είπε να κάνει μια σαββατιάτικη γύρα στις Κάτω Χώρες. Εκεί όπου οι μπόμπες σκάνε σε ημερησία διάταξη! Όπως για παράδειγμα στο Βέλγιο. Εκεί, στο Βέστερλο πριν λίγους μήνες πανηγύριζαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Βεβαίως και ο πρώτος στόχος φέτος δεν μπορούσε να είναι άλλος από την παραμονή.

Ο ενθουσιασμός των νεοφώτιστων έφερε ένα ιδανικό ξεκίνημα στη λίγκα. Παράλληλα, όμως, έκρυψε κάτω από το χαλάκι τους σοβαρούς τραυματισμούς του εν δυνάμει βασικού επιθετικού Ντάσι και του πολύτιμου οργανωτή Μπερνάτ. Ο νεαρός τεχνικός Ντε Ρεκ σίγουρα χαλάστηκε από τον επόμενο τραυματισμό του αρχηγού/ μπακ-χαφ Βαν Ενό. Ενώ μάλλον θα έχει αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά του μετά τις ενοχλήσεις που αφήνουν εκτός και τον πρώτο του σκόρερ Βετόκελε!

Για τη Ζούλτε του Βάρεγκεμ παίκτη μου ο Μπατίρακας ξέρει πως -πέρα από τη μακροχρόνια πλέον παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία- άνοιξε τα ταμεία τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Πήρε με ποσό ρεκόρ τον επιθετικό Ντουρ (18/9 φέτος στη Χάουγκεντσουντ). Επίσης, ακόμα 3 επιθετικογενείς για να λύσει το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης και πάει για δυνατή επιστροφή μετά τη διακοπή.  

Και όλα τα παραπάνω μάγκα μου έχουν γίνει γαργάρα από τους μπουκ. Είδαν το όνειρο να δώσουν 1,50 στην Βέστερλο. Βεβαίως βάζουν στη διαδικασία τον Μπατίρακα να σκεφτεί πως αν η έδρα δεν είχε τις απουσίες, μπορεί και να έβλεπε ένα σετ αντίστοιχο του Μπαρτσελόνα-Γρανάδα!  Διπλό του 5,50 στη Stοiximan χωρίς πολλή σκέψη.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλή μεριά

Στη γειτονική Ολλανδία και το Γκρόνιγκεν παίκτη μου ξεκίνησαν με όνειρα Ευρώπης. Όμως η έως τώρα πορεία της ομάδας φαίνεται να τα διαψεύδει. Γι’ αυτό υπάρχουν παίκτη μου οι διακοπές μέσα στη σεζόν. Για να ξυπνούν τα θηρία και για να πέφτουν σε λήθαργο κάτι παιδαρέλια από το Άλκμααρ που βάλθηκαν να τρελάνουν κόσμο με το αήττητο 12 αγώνων σε λίγκα και Ευρώπη. Κάτσε ρε τρένο με τα ανήλικα… Με δρομολόγιο σε μια από τις πιο ζόρικες έδρες της Ολλανδίας και με μπόλικες απουσίες (Παυλίδης, Ίντι, Εβιέν) πες και σε μας τον λόγο που σε έχουν φαβόρα του 1,70; Το Μπατιράκι θα πάρει το 5,10 της Stoiximan της Γκρόνιγκεν και θα ψάξει τα λεξικά για το “σε καλή μεριά”.

Μπατιράκι προγνωστικά

19:15 Βέστερλο – Βάρεγκεμ 2 (5,50), Stoiximan

19:45 Γκρόνιγκεν – Αλκμααρ 1 (5,10), Stoiximan

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ