ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: MVP ο… Μπατίρακας

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 13:12 16/06/2021

«Δοκάρι» βρήκε το Μπατιράκι στη χθεσινή μέρα. Οι άθλιοι αντί να δώσουν τον τίτλο του MVP τον Καντέ, ο οποίος όργωσε όλο το γήπεδο στο Γαλλία – Γερμανία και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους Γάλλους, ψήφισαν κάποιον… Πογκμπά. Στο Ουγγαρία – Πορτογαλία εύκολα θα έδινα την κόκκινη στον Ορμπάν στο πέναλτι του 87’.

Στα φρέσκα, τρία ματς έχει η σημερινή μέρα, ο Μπατίρακας θα ψάξει και πάλι MVP. Είδατε τι έκανε ο άλλος ο περίεργος στη Stoiximan τη Δευτέρα και με ένα ευρώ κέρδισε 49.500 (σαρανταενιά χιλιάδες πεντακόσια, γι’ αυτούς που δεν πιστεύουν στα μάτια τους!) ευρώ; Επέλεξε τον Σικ στο Σκωτία-Τσεχία με απόδοση 11.00, τον Σκρίνιαρ στο Πολωνία-Σλοβακία με απόδοση 45.00 και τον Λίντελοφ στο Ισπανία-Σουηδία με απόδοση 100.00. Αυτά…

Με ένα ευρώ πήρε 49.500!

Στο Τουρκία – Ουαλία αρχικά. Ο Μπατίρακας πιστεύει ότι οι Τούρκοι δεν είναι τόσο κακοί, όσο έδειξαν στο ματς με την Ιταλία. Και προφανώς οι Ουαλοί δεν είναι Ιταλοί. Οι Τούρκοι λοιπόν περιμένω ότι θα ανέβουν κατακόρυφα και ποιος είναι ο ηγέτης τους για να τους οδηγήσει; Ο Μπουράκ Γιλμάζ. Στο 11,00 της Stοiximan να είναι ο MVP!

Στο Ιταλία – Ελβετία έχουμε φαβορί και δίκαιο. Οι Ιταλοί έδειξαν σε εκπληκτική κατάσταση. Και ξέρετε ποιον Ιταλό γούσταρε το Μπατιράκι; Τον Ινσίνιε. Ο παικταράς της Νάπολι ήταν φοβερός και δικαιώθηκε με το γκολ στο τέλος. Τώρα, στο ματς με τους Ελβετούς μπορεί εκ νέου να κάνει τη διαφορά, ίσως και να βάλει και καμιά φαουλάρα. Στο 12,00 για MVP του ματς, στη Stοiximan.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ