ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Νοτ μπαντ, νοτ μπαντ

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:32 27/06/2021

Τα μπανάκια του Μπατίρακα έπιασαν τόπο τελικά παίκτη μου. Με καθαρό μυαλό διαβάσαμε σωστά τα ματς και έστω και με γκολ στο 88’ και στο 94’ (τι να κάνουμε, να τα σφυράμε από το 87’;) περάσαμε το εντυπωσιακό 8αράκι στο Ουαλία – Δανία.

Πάμε στα φρέσκα, Ολλανδία – Τσεχία και Βέλγιο – Πορτογαλία έχει σήμερα.

Στο Βέλγιο – Πορτογαλία, το μεγάλο ντέρμπι των «16» ο Μπατίρακας βλέπει Βέλγιο. Λουκάκου, Ντε Μπράουνε, Φαν Μπρόκελεν, βάφλες, γλέντια στην πλατεία της Γκενκ κτλ κτλ. Είναι φέτος η χρονιά τους; Κατά πάσα πιθανότητα. Τι να παίξουμε όμως; Σκόρερ; Πρόκριση; Σημείο; Όλα σε μη… μπατιρακίσιες αποδόσεις. Οπότε και σήμερα φτιάχνουμε το κόμπο μας. Και όχι οποιοδήποτε κόμπο, αλλά πολύ ψαγμένο. Πώς βλέπεις παίκτη μου το σενάριο ο Λουκάκου να καταπιεί τον Πέπε και την παρέα του στα στόπερ; Εύκολο σου λέω εγώ. Και το κόμπο να σκοράρει ο Λουκάκου, σε συνδυασμό να νευριάσει ο Πέπε και να αρχίσει να βαράει και να δεχτεί κάρτα, πληρώνει 7,20 στη Stοiximan. Νοτ μπαντ, νοτ μπαντ…

Στο Ολλανδία – Τσεχία, θα πάμε σε κάτι πιο απλό. Σκόρερ Βεϊνάλντουμ και να νικήσουν οι Ολλανδοί. Στο 4,20 στη Stοiximan το συγκεκριμένο σενάριο παίκτη μου. 14 γκολ έχει ο Βεϊνάλντουμ σε προκριματικά, νέισονς λιγκ και γιούρο ο παικταράς και παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της Ολλανδίας. Θα βάλει κι άλλο ένα, τουλάχιστον, σήμερα με τους Τσέχους και όλα καλά.