ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 11:53 29/06/2021

Void, που λένε και στο χωριό του Μπατίρακα, είχαμε χθες παίκτη μου. Το 1 DNB της Κροατίας παίξαμε, εν τέλει πήραμε τα λεφτά μας πίσω με το 3-3. Το δεύτερο; Αστα παίκτη μου. Το Μπατιράκι πιάστηκε… αδιάβαστο. Η γκέλα των Γάλλων έπεσε σβουριστή και ο Μπατίρακας το… μύρισε το ματσάκι.

Αγγλία – Γερμανία και Σουηδία – Ουκρανία έχει σήμερα. Και ο Μπατίρακας έχει άποψη και για τα δύο… Γιατί ξέρεις σαν τι είναι οι απόψεις, πονηρέ! Ανάποδοι είμαστε, ας ξεκινήσουμε από το βραδινό, Σουηδία – Ουκρανία. Τι παίζουμε εδώ; Χ ημίχρονο, 1 τελικό παίκτη μου, απόδοση που φτάνει στη Stοiximan στο 5,30. Γιατί το παίζουμε αυτό; Επειδή ο Μπατίρακας πιστεύει ότι οι Σουηδοί θα προκριθούν, αλλά πιστεύει επίσης ότι είναι και πολύ μετρημένη ομάδα, που δεν παίρνει ρίσκα από νωρίς. Όπως έκανε και με την Ισπανία και πήρε το 0-0, όπως έκανε και με τη Σλοβακία και νίκησε 1-0 με γκολ στο β’ ημίχρονο.

Στο Αγγλία – Γερμανία ο Μπατίρακας θα σε πιάσει στο… ιστορικό. Γενικότερα, να ξες, υπάρχει η αίσθηση ότι οι Αγγλοι δεν τα πηγαίνουν καλά στα πέναλτι. Κωλώνουν. Οι Αγγλοι, λοιπόν, έχουν βρεθεί σε 9 διαδικασίες πέναλτι στις μεγάλες διοργανώσεις, έχουν χάσει τις 6 και έχουν κερδίσει στις 3. Τις δύο απ’ αυτές τις ήττες τις έχουν από τους Γερμανούς, στο Μουντιάλ του 1990 και στα ημιτελικά του Γιούρο 1996. Τα βλέπεις αυτά τα στοιχεία και λες: «λούζερ Αγγλοι» κτλ κτλ.

Αμ δε, τα νούμερα, λένε, είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα. Η Αγγλία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά, έστω και με τον Σάουθγκεϊτ στο τιμόνι. Στο Μουντιάλ έκανε υπέρβαση και βρέθηκε στα ημιτελικά, όλες οι μικρές ηλικίες πλέον κερδίζουν τρόπαια, ενώ το σημαντικότερο, η Αγγλία δείχνει ότι έμαθε να κερδίζει και στα πέναλτι. 9 διαδικασίες πέναλτι, μόλις 3 νίκες, αλλά οι δύο τελευταίες είναι κερδισμένες. Το 2018 με την Κολομβία στο Μουντιάλ και το 2018-19 στο Nations League κόντρα στην Ελβετία. Που θέλει να καταλήξει το Μπατιράκι; Στο ότι σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι έχει λογική να παιχτεί το να περάσουν οι Άγγλοι στη διαδικασία των πέναλτι, που πληρώνει 10,75 στη Stοiximan και να πανηγυρίσει όλη η υφήλιος!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ