Μπατιράκι προγνωστικά: 26.11.2022 MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Το ντέρμπι και ο Φλιώνης 04/2/23

Μπατιράκι: Οι μπόμπες του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 09:34 26/11/2022

Ντάξει, παίχτη μου, θέλει και λίγη ρέντα το ρημάδι, πώς να το κάνουμε. Όσο εύκολο ήταν το 1-0 ήταν και το 0-1 στο Ελβετία – Καμερούν. Ενώ για το Εκουαδόρ τι να σου πω που δεν είδες κι εσύ…
Δες συγκεντρωμένα εδώ όλα τα Μπατιράκι προγνωστικά, δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money και εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος pame

Μπατιράκι προγνωστικά: Γεράκια στην έρημο

Τέσσερα ματς και σήμερα στο πρόγραμμα και τα τρία από αυτά είναι μπατιρακίσια, εκτός δηλαδή από το Τυνησία – Αυστραλία, όπου το διπλό είναι γύρω στο 3,50. Όλα τα άλλα, η Σαουδική Αραβία με την Πολωνία, η Δανία με τη Γαλλία και το Μεξικό με την Αργεντινή, δίνονται σε μπατιρακίσιες αποδόσεις.

Το Μπατιράκι δεν πιστεύει στους Δανούς σε αυτό το Μουντιάλ. Έτσι δεν θα ασχοληθεί με το Γαλλία – Δανία. Αλλά στα άλλα δύο θα τη ρίξει τη βουτιά στα βαθιά και θα δούμε αν οι θεοί είναι μαζί μας.

Οι Πολωνοί, δεν νομίζω να διαφωνείς, λίγα πράγματα. ΟΚ, ομοιογένεια έχουν, αλλά λίγα πράγματα. Θα μου πεις οι Σαουδαράβες τι είναι, μια φορά τα εκατό χρόνια γυρνάνε τέτοια ματς σαν αυτό με τους Αργεντίνους. Μαζί σου, αλλά άμα γυρνάνε κάτι σημαίνει, δεν είναι απλά κάναμε μια νίκη. Τα Al-Saqour (γεράκια στα αράβικα είναι αυτό, πάρ’ το και με τη δικιά τους γραφή να σε τρελάνω, لصقور الخضر ) έχουνε βγάλει νύχια. Και όποιον πάρουν στον διάβα τους. Ή αυτοί ή εμείς η φάση, έδρα τους είναι η έρημος, χαμός θα γίνει, καταλαβαίνεις. Στο 5,00 το διπλό στο Pamestoixima.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Προγνωστικά Μουντιάλ: Το πιο άδικο αποτέλεσμα

Στο Αργεντινή – Μεξικό τα πράγματα είναι πολύ απλά, παίχτη. Τους είδες τους Αργεντίνους μετά το 1-2 από τη Σαουδική Αραβία, και πρώτον από όλους τον Μέσι. Πώς το κόβεις λοιπόν; 1,56 το ότι Αργεντινή είναι, δεν μπορεί, θα αντιδράσει και θα ξεσπάσει πάνω στους Μεξικάνους; Ή στο 6,50 του Pamestoixma το ότι τα έχουν κάνει πάνω τους και ο Μέσι έχει χάσει, σε ένα ακόμη Μουντιάλ, τον κόσμο κάτω από τα πόδια του; Πάρ΄ τον χρόνο σου, βραδινό είναι το ματς, κι όπως το βλέπεις το θέμα.

Μπατιράκι προγνωστικά

Σάββατο

15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία: 2 (5,00) Pamestoixima

21:00 Αργεντινή – Μεξικό: 2 (6,50), Pamestoixima

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος pame

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ