ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προγνωστικά, Μπατιράκι στοίχημα, προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Οι μπόμπες του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 12:12 13/08/2022

Σάββατο παίκτη μου. Το λέω και γεμίζει το στόμα μου. Μπαλίτσα, καφεδάκι, γκολάκια, στοιχηματάκι! Είναι τόσο ωραία μέρα, που τα υποκοριστικά βγαίνουν ροδάνι από τον Μπατίρακα. Ξεκίνησαν Ιταλίες, ξεκίνησαν Ισπανίες. Φορτσάρουν Αγγλοι, Γερμανοί, Ολλανδοί και πάει λέγοντας. Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ! Και εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Μπατιράκι: Μαθήματα στη… φάπα

Θα πρέπει να κάνουμε μαθήματα στον μπουκ την λέξη ”φάπα” σε όλες τις γλώσσες, ο δόλιος ούτε που φαντάζεται τι τον περιμένει φέτος. Είδες στα ευρωπαϊκά; Πάλι πήγε να μου κάνει τον μάγκα, πάλι όμως ο Μπατίρακας τον προσγείωσε στην πραγματικότητα με το 4,33 των Ιρλανδών της Σλίγκο! Μέχρι και ακριβές σκορ πετύχαμε.

Προγνωστικά στοιχήματος: Για τη βιταμίνη D

Πάμε και στα φρέσκα τα κουλουράκια. Μισό εκατομμύριο αγώνες παίκτη μου. Μου βγήκαν τα μάτια. Αλλά για σένα χαλάλι και η μελέτη, χαλάλι και οι ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Να γεμίζει η τσεπούλα σου θέλω. Μηχανικά η πρώτη ματιά πάει απευθείας στα προγνωστικά στοιχήματος από την Αγγλία. Που λες, ψήνονται εκεί τα παλικαράκια. Πήγε, λέει, το θερμόμετρο στους 30 βαθμούς και έχουν χαζέψει. Μοιράζουν νεράκια και βεντάλιες στους περαστικούς. Ρε μπαγλαμάδες χαλαρώστε, απορροφήστε την βιταμίνη D. Βάλτε ένα καπελάκι κι όλα καλά θα πάνε.

Μπατιράκι προγνωστικά, Μπατιράκι στοίχημα, προγνωστικά στοιχήματος
Ψήνονται οι Άγγλοι!

Στα δικά μας τώρα. Η κυρά Αρσεναλ υποδέχεται τη Λέστερ. Οι μπουκ ανά τον κόσμο έχουν πάθει πλάκα μαζί της στα φιλικά. Σοκαρίστηκαν μάλλον και από το 2-0 στο γειτονικό Κρίσταλ Πάλας και τώρα μου δίνουν τον άσο με τη Λέστερ στο 1,50! Ναι, αλλά στην απέναντι πλευρά είναι ο Βάρντι, ο Τίλεμανς, ο Μάντισον, οι κύριοι αυτοί δεν είναι τίποτα χτεσινοί. Και ούτε θα μπουν ψαρωμένοι κόντρα στους αρτέτες. Για κράτα στα υπ όψιν σου το 2 DNB στο 4,33 της Βetsson.

Μπατιράκι στοίχημα: Η ατάλαντη Αταλάντα

Πρεμιέρα και στην Ιταλία φίλοι μου. Συνολικά 4 ματσάκια στο αποψινό πρόγραμμα, τα 3 έχουν καθαρό φαβορί. Μίλαν, Αταλάντα και Ίντερ. Εμπειρικά στο λέω. Κάπου θα γίνει η στραβή. Τα διάβασα από δω, τα διάβασα από εκεί, προσωπικά βλέπω την ατάλαντη Αταλάντα να πέφτει θύμα έκπληξης. Τώρα Χ θα είναι; Ήττα θα είναι; Την ιστορική Σαμπντόρια, πάντως, πρώτο ματς στην έδρα της, δεν βλέπω να το χάνει. Κατανοώ πως ο άσος έχει μπόλικο ρίσκο, το 1 DNB όμως στο 3,30 δεν το λες και άσχημο.

Άντε και καλή μας τύχη. Κι αύριο εδώ είμαστε, δε χανόμαστε.

Μπατιράκι προγνωστικά

17:00 Άρσεναλ – Λέστερ: 2 DNB (4,33), Betsson

19:30 Σαμπντόρια – Αταλάντα: 1 DNB (3,30), Betsson