Μπατιράκι προγνωστικά: Οι πιστολιές του Σαββάτου - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι: Οι πιστολιές του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:22 04/02/2023

Μπατιράκι στα καλύτερά του το βράδυ της Τετάρτης! Άχαστη ήταν εντός έδρας η Λανς, 10-0-0 έτρεχε. Αλλά την έπιασε στο στόμα του ο Μπατίρακας, πάρε λοιπόν το 0-1 από τη Νις και καλοφάγωτο το 5,50 στο τσεπάκι. Όσον αφορά την μπόμπα από Τουρκία μεριά, ντάξει, εύκολα καθάρισε η Τραμπζονσπόρ την Αντάλιασπορ με 2-0. Αλλά, μεταξύ μας, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ρε παίχτη, η Νισάρα να είναι καλά!
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Μπατιράκι προγνωστικά: Καθίζηση της Ρόμα

Πάμε και στα φρέσκα κουλούρια. Παίχτη, θα σου το πω ευθέως. Ο Μπατίρακας τα έχει πάρει πολύ άσχημα με τη Ρόμα και τον αποκλεισμό της στο κύπελλο και δεν έχει καθαρή σκέψη. Βλέπει αυτό το 7,10 στο διπλό της Έμπολι και δεν μπορεί να κρατηθεί. Ξέρω, ξέρω, έχεις δίκιο. Προφανώς και είναι στοιχηματικό έγκλημα αυτό που πάω να κάνω. Αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ, δεν είμαι μηχανή, θέλω να τα φάω τα μούτρα μου. Άσε με να κάνω λάθος, που τραγούδαγε και ο Βασιλάκης. Πάντως ρε παίχτη, έτσι, για να μη νομίζεις ότι έχω κολλήσει, δες λίγο και την Έμπολι. Αήττητη είναι, πανάθεμάτηνα, μετά τη διακοπή. Επιπλέον έβγαλε διπλό στην Ίντερ και πήρε Χ σε Λάτσιο και Ουντινέζε…

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκαια να ναι και όπου να ναι

Ας επιστρέψουμε όμως και στα δικά μας, την εξωτική ΣούπερΛιγδ. Η Ιωνικάρα μας έκανε το καλό την περασμένη αγωνιστική. Έκλεισε το σπιτάκι της Λαμίας και μας έδωσε στο χαλαρό το διπλάκι του 4,33. Πράγματι ο Γρηγορίου άλλαξε την ατμόσφαιρα στην ομάδα της Νίκαιας. Με τον Άρη παίζει τώρα. Τον βλέπεις, όλο φρου φρου κι αρώματα είναι κι από ουσία τίποτα. Άσε μάγκα μου που τα Αρειανά θα παίξουν με 3 σημαντικές απουσίες. Ο άσος δίνει -άκουσον, άκουσον- 4,50! Έτσι ο Μπατίρακας δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον επιλέξει, ελπίζοντας πως θα γεμίσει πάλι τις τσέπες του με έμβασμα από τη… Νίκαια.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

19:00 Ιωνικός – Αρης: 1 (4,50), Bet365

19:00 Ρόμα – Εμπολι: 2 (7,10), Bet365

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ