ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Opinions are like assholes

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 08:53 03/07/2021

Απλά τα πράγματα για μας τα μπατιράκια σήμερα, παίχτη μου. Τσεχία – Δανία στις εφτά η ώρα, στο 3,98 η νίκη των Τσέχων, στο 2,22 η νίκη των Δανών και το χέρι πάει μόνο του.

Οχι δηλαδή, πες μου εσύ, στα παιχνίδια που είδες τις δύο ομάδες μέχρι τώρα, είδες τέτοια διαφορά που να δικαιολογεί αυτές τις αποδόσεις; Αν την είδες, τι να σου πω, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι προσωπικών απόψεων, ο καθένας έχει τη δικιά του και δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, o Κλιντ Ιστγουντ το έχει ξεκαθαρίσει το θέμα πολλά χρόνια πριν.

Ο Μπατίρακας, λοιπόν, αυτό που βλέπει είναι έναν απόλυτα ισορροπημένο προημιτελικό, χωρίς φαβορί, τριπλή, που θα κριθεί στο όριο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήδη έχουν ξεπεράσει τον πήχη τους και ξέρουν πως έχουν μπροστά τους μια τεράστια ευκαιρία για κάτι πολύ μεγάλο. Θα μου πεις βέβαια, κι άντε κι έχεις δίκιο, ρε Μπατίρακα, είναι τόσο βλάκες οι μπουκ και βλέπουν Δανία; Οχι φυσικά! Επαγγελματίες είναι και ξέρουν πολύ καλά πως ο κόσμος γουστάρει Δανία σε αυτό το Euro, γιατί ο κόσμος γουστάρει τα παραμυθάκια με το καλό τέλος, το δράμα του Ερικσεν, η συσπείρωση της παλιοπαρέας κου του λου κου του λου. Αλλά στοίχημα, φίλτατε, δεν παίζουμε με το συναίσθημα, με τη λογική και με αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας παίζουμε. Τσεχία λοιπόν στο 3,98 και τα λέμε στο Γουέμπλεϊ!