ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Πάμε ρε Πολωνέ παικταρά!

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 09:34 14/06/2021

Δεν ήταν καλή η χθεσινή μέρα για τον Μπατίρακα παίκτη μου. Ο Μάουντ ήταν καταπληκτικός για κάνα 25λεπτο στο Αγγλία – Κροατία, μετά όμως «κάθισε» και βγήκε MVP ο Στέρλινγκ, ενώ οι γείτονες οι Βορειομακεδόνες αποδείχτηκαν λίγοι απέναντι στους Αυστριακούς. Μαθημένοι είμαστε εμείς, όμως…

Στη σημερινή μέρα το Σκωτία – Τσεχία το «πηδάμε». Δεν βλέπει εκεί κάτι ο Μπατίρακας. Δύσκολο ματς (και λίγο ξενέρωτο, μεταξύ μας). Αντίθετα, στο Πολωνία – Σλοβακία θα λάμψει ο Λεβαντόφσκι. Παικταρά μου, ο Πολωνός παικταράς (παπαπα…) έβαλε για πλάκα 41 γκολ στην Μπουντεσλίγκα και μπαίνει στη μάχη ίσως ως ο πιο καυτός στράικερ του τουρνουά. Ο τρίτος παικταράς – έστω και πριν πολλά χρόνια-, ο Πάολο Σόουζα, έχει κάνει την Πολωνία πολύ επιθετική και ρίχνει βάρος στην ποιότητα του Λέβα. Δεν θέλει πολύ να κολλήσει 2+ γκολάκια ο στράικερ της Μπάγερν (και με ένα λογικά ευχαριστημένοι θα είμαστε) και να πληρώσει το 5άρι της Stοiximan του MVP του παιχνιδιού.

Στο Ισπανία – Σουηδία θέλει να πάει το χέρι δεξιά, αλλά ψιλοκωλώνει ο Μπατίρακας. Ναι μεν οι Ισπανοί δείχνουν χασογκόληδες και μπερδεμένοι από τις κλήσεις και τα τερτίπια του Λουίς Ενρίκε, αλλά αν πάρουν φόρα μπορεί η καμπούρα μας να μετρήσει πολλά.