ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Στην πεπατημένη

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:59 23/06/2021

Τέσσερα ματς έχει σήμερα το πρόγραμμα, τελευταίες αγωνιστικές για πέμπτο και έκτο όμιλο και ο Μπατίρακας είναι ζωσμένος με εκρηκτικά! Στο Πορτογαλία – Γαλλία έχουμε το δεδομένο ότι με νίκη οι Γάλλοι τερματίζουν πρώτοι και αποφεύγουν το σταύρωμα με τους Αγγλους στο «Γουέμπλεϊ», ενώ οι Πορτογάλοι προκρίνονται ακόμη και αν χάσουν το πολύ με δύο γκολ! Ψάχνοντας λίγο στα ειδικά, η νίκη των Γάλλων με ακριβώς ένα γκολ διαφορά πληρώνει 3,70. Όμως, θα το πάω παρακάτω. Σε ένα τέτοιο σενάριο και ιδίως έχοντας την εικόνα των δύο ομάδων στο μυαλό, το σκορ αποκλείεται να ανέβει. Ετσι λοιπόν παίζουμε το 0-1 σκορ στο 6,30 της Stοiximan και είμαστε ΟΚ.

Στο Σουηδία – Πολωνία έχουμε το απλό στοίχημα. Ισακ κύριοι. Ο παικταράς που μας είχε πληρώσει τη δεύτερη αγωνιστική και μιλήσαμε γι’ αυτόν και στην εφημερίδα, θα μας πληρώσει και τώρα. Παίζει απέναντι σε μια κακή άμυνα, όπως αυτή των Πολωνών, οπότε θα κάνει ό,τι θέλει. Και πληρώνει και 5,00 στη Stοiximan για MVP.

Τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας έχουν καυτά φαβορί και δεν επιτρέπουν πολλές… μπατιρακίσιες σκέψεις. Ιδίως από τη στιγμή που ούτε και τα αουτσάιντερ εμπνέουν.