ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Τα κόμπο των «16»

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:07 26/06/2021

Μετά τον καταιγισμό της φάσης των ομίλων, οι δύο μέρες ρεπό ήταν δώρο για τον Μπατίρακα. Εκανε τα μπανάκια του, πήρε τον αέρα του και πέφτει με τα μούτρα στα νοκ άουτ.

Στην εφημερίδα ο Μπατίρακας παίκτη μου στα είχε εξηγήσει καλά και σου είχε μιλήσει για δύο σκόρερ. Τον Μπέιλ από το Ουαλία – Δανία και τον Κιελίνι από το Ιταλία – Αυστρία. 4,05 φράγκα πλήρωνε την Πέμπτη ο πρώτος (4,25 πληρώνει τώρα στη Stoiximan), 13,00 ο Κιελίνι.

Για το Ιταλία – Αυστρία θα σου ξαναμιλήσω. Τι έχουμε εδώ; Μια ομάδα που είναι καθαρό φαβορί, είναι ίσως η πιο πειστική του τουρνουά ως τώρα, με πίεση, ένταση και πολλούς που μπορούν να σκοράρουν, απέναντι σε μια άλλη, που σίγουρα υστερεί ποιοτικά. Τι παίζουμε εδώ, εκτός από τον σκόρερ Κιελίνι; Άσο ημίχρονο, άσο τελικό σε συνδυασμό με over 2,5, το οποίο στη Stοiximan πληρώνει 4,10!  

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί ο Μπατίρακας και στο Ουαλία – Δανία. Θα πάμε με το διπλό σε κόμπο με το over 3,5, το οποίο πληρώνει 8,00 στη Stοiximan. Ο Μπατίρακας είναι ενθουσιασμένος με τους Δανούς και θα σας πει και ότι από τις 24 ομάδες του Γιούρο, οι Δανοί είχαν τις περισσότερες τελικές. Εχουν και το έξτρα κίνητρο του Ερικσεν, θα βάλει ένα κι ο Μπέιλ, οπότε δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το σκορ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ