Μπατιράκι προγνωστικά: Τα ζουμπουρλούδικα στο 4,00

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Θ. Σολούκος: Η κατάρα και το 6άρι 02/2/23

Μπατιράκι: Τα ζουμπουρλούδικα στο 4,00

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 18:11 02/12/2022

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις στην τελευταία στροφή των ομίλων του Μουντιάλ. Αλλά αν νομίζεις παίκτη μου πως ο Μπατίρακας αναφέρεται σε τίποτα Ιαπωνίες και Μαροκάνους είσαι πολύ γελασμένος. Δυστυχώς για εμάς τα μπατιράκια, οι πραγματικές – βάσει απόδοσης- εκπλήξεις της φάσης των “16”, η Ολλανδία και η Αγγλία, δεν πλήρωναν τίποτα απέναντι σε ομάδες επιπέδου Κατάρ και Ουαλίας και έτσι κατάφεραν να τρουπώσουν. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money κι εδώ όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά

Μπατιράκι προγνωστικά: Ξινίλα από την αρχή μέχρι το τέλος

Ο Μπατίρακας θα αφήσει στην άκρη τους “coming home” Εγγλέζους γιατί κάτι τον χαλάει στην ιδιοσυγκρασία της Σενεγάλης. Ωστόσο, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να κοντράρει την πιο “ξινή” ομάδα του Μουντιάλ, τους Ολλανδούς. Όχι, ρε μάγκα μου, πες την αλήθεια, έχεις δει πιο ξινισμένα μούτρα από αυτά του Φαν (Γκ)Χαλ; Η μήπως είναι καλύτερα αυτά των παικτών του μετά το τέλος κάθε αγώνα; Σαν να τους βάζεις να κάνουν αγγαρεία σε “γερμανικό” 3-5 τα ξημερώματα μοιάζουν, και σίγουρα υπάρχουν λόγοι για αυτή τη “ξινίλα”. Δεν το κάνουν κέφι ρε άνθρωπε, πόσο πιο εμφανές να γίνει; Πραγματικά κρίμα για μια από τις θεαματικές διαχρονικά ομάδες των Μουντιάλ να βγάζει προς τα έξω αυτή την εικόνα.
Κρίμα γι’ αυτούς αλλά καλό για εμάς θα σου πει ο Μπατίρακας. Έχει στήσει από νωρίς καραούλι και βλέπει πως ο αντίπαλος τώρα για τους -κιτρινωπούς από τη ξινίλα- Οράνιε δεν είναι τα λιμά του Κατάρ, αλλά μια ΗΠΑ που σφύζει από υγεία και είναι έτοιμη να κάνει το μπαμ.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση


Οι (συν)διοργανωτές του επόμενου Μουντιάλ Αμερικάνοι θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Μια ομάδα γεμάτη ενέργεια, που απέβαλε την αφόρητη πίεση για την πρόκριση από τον όμιλο. Μια πίεση που κόντεψε να τους στοιχίσει στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ιρανούς. Ετοιμάσου τώρα παίκτη μου να δεις “τα Αμερικανάκια τα ζουμπουρλούδικα”, αυτά που -απελευθερωμένα από κάθε πίεση- έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι τους Άγγλους. Ο Μπατίρακας στηρίζει πολλά στη χαρά του παιχνιδιού και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή γέρνει μονόπατα στην πλευρά των Αμερικάνων. Στην άλλη μπάντα το σετ αποδόσεων, αφού μάλλον τα νερντς δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα από τα παραπάνω. Και πάλι κρίμα γι’ αυτούς και χαρά δική μας το στρογγυλό 4άρι στο Pamestοixima.

Προγνωστικά μουντιάλ

Σάββατο

17:00 Ολλανδία – ΗΠΑ 2 (4,00), Pamestoixima

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ