ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:24 02/07/2021

Δεύτερο ρεπό πήρε ο Μπατίρακας κατά τη διάρκεια του Euro. Και παίκτη μου, εάν παίζεις με τις συμπτώσεις, αμέσως μετά το προηγούμενο ρεπό τους είχαμε κατατροπώσει τους μπούκηδες.

Στο Ελβετία – Ισπανία χρειάζεται να σου πει ο Μπατίρακας τι πρέπει να κάνουμε; Δεν νομίζω. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Από τη μία έχουμε το φαβορί, το οποίο έχει κάνει προβληματικές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων. Στα νοκ άουτ έκανε ματσάρα σύμφωνα με τους ειδικούς, τρίβαμε τα μάτια μας, έπαιξε μπαλάρα, αλλά ήρθε 3-3 με τους Κροάτες και πέρασε στην παράταση. Από την άλλη έχουμε το αουτσάιντερ, το οποίο στο προηγούμενο απέκλεισε στα ίσια τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Γάλλους, οι οποίοι μάλιστα είχαν και -μακράν του δεύτερου- το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης. Τι παραπάνω θέλεις να σου πω παίκτη μου, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ασάρα του 6,38 στη Stοiximan.

Ούτε στο Βέλγιο – Ιταλία χρειάζεσαι τη βοήθεια από το Μπατιράκι παίκτη μου. Κυκλώνεις τον Λουκάκου για MVP του ματς, θα πάρει πάνω του την πρόκριση, και καθάρισες. Πήρε τον τίτλο του MVP στα δύο πρώτα, μετά έδωσε «πάσα» σε Ντε Μπράουνε και Θόργκαν Αζάρ και ξαναέρχεται η ώρα του. Στο 7,00 ο Λουκάκου για MVP στη Stοiximan.