ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: Τι παραπάνω θέλεις παίκτη;

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 11:43 13/06/2021

Τι απολογισμό να κάνουμε από τη χθεσινή μέρα παίκτη μου; Πώς να πανηγυρίσουμε; Ευτυχώς είναι καλά ο Έρικσεν και όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και για τον Μπατίρακα.

Τι έχουμε σήμερα; Αρχικά, το μεσημέρι, τα Αγγλάκια που παίζουν με τους Κροάτες… Κηδεία τους είχαν κάνει οι Κροάτες στο Μουντιάλ του 2018 παίκτη μου αν δεν το θυμάσαι και τους είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά. Άλλοι Κροάτες τότε, όμως, άλλοι τώρα, αρκετά πιο γερασμένοι και με αρκετούς από τους ήρωες του 2018 να έχουν σταματήσει από την εθνική.

Οι Άγγλοι δείχνουν να έχουν κάποια μείον, αλλά έχουν και πολλά υπέρ. Νιάτα, φρεσκάδα και περίπου 23.000 κόσμο στο «Γουέμπλεϊ»! Ιδίως μεσοεπιθετικά οι Άγγλοι έχουν φοβερή ποιότητα, την οποία ανεβάζει κατακόρυφα η παρουσία του Μάουντ. Είναι ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας με την επιθετική γραμμή και αποστολή του θα είναι να τροφοδοτεί τον Κέιν.

Ο Μάουντ θα είναι καθοριστικός στο παιχνίδι των Άγγλων, μπορεί να σκοράρει και σίγουρα μπορεί να δώσει ασίστ. Στο 17,00 παίζεται στη Stοiximan για MVP του παιχνιδιού.

Το Ολλανδία – Ουκρανία θα το περάσει στο ντούκου ο Μπατίρακας, παρότι δεν έχει σε καμιά εκτίμηση αυτόν τον περίεργο τον Ντε Μπουρ που έχουν στον πάγκο οι Ολλανδοί. Προπονητής που έχει αποτύχει όπου έχει δουλέψει! Θα σταθεί όμως στο Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία. Από τη μία έχουμε μια ομάδα που δεν πείθει εδώ και καιρό, ενώ και στα πρόσφατα φιλικά έδειξε κάκιστο πρόσωπο, από την άλλη μια ομάδα με το πάθος και την προσμονή που έχει μια πρωτάρα σε τέτοιες διοργανώσεις, αρκετά σφιχτή, η οποία μάλιστα είχε πάρει διπλό στη Γερμανία στα πρόσφατα προκριματικά του Μουντιάλ! Τι παραπάνω θέλεις παίκτη μου για το 5άρι του διπλού;