Μπατιράκι προγνωστικά: Το 23ο το τυχερό - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Μπατιράκι προγνωστικά, προγνωστικά στοιχήματος, στοίχημα, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Μπατιράκι: Το 23ο το τυχερό!

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 09:44 26/09/2022

Η Ινγκλατέρα δεν μας έκανε την τιμή το Σάββατο, παίχτη μου. Το παλέψαμε και στα δύο, αλλά δεν ήταν η μέρα μας. 2-1 έχασε το Μπέρτον στο Σριούσμπερι, 1-0 το Χαρογκέιτ στο Στιβενέιτζ. Για σήμερα σου ‘χω υποβαθμισμένο Νέισονς Λιγκ να αρχίσει καλά η εβδομάδα. Μπατιράκι προγνωστικά, δες τα όλα εδώ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Μπατιράκι προγνωστικά: Αλλαγή για την αλλαγή

Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία στα Σκόπια η υπερματσάρα που κιάλαρε ο Μπατίρακας. Για τον 4ο όμιλο του 3ου γκρουπ και βαθμολογικά απολύτως αδιάφορο. Η Γεωργία έχει ήδη πάρει την πρώτη θέση, το Γιβραλτάρ έχει υποβιβαστεί, άντε να πούμε ότι παίζουν για την τιμή των όπλων και τη 2η θέση. Αλλά ακριβώς κάτι τέτοια αδιάφορα παιχνίδια, για μας τα μπατιράκια, είναι συχνά πυκνά βούτυρο στο ψωμάκι μας.

Βόρεια Μακεδονία - Βουλγαρία.  Μλάντεν Κρστάγιτς. Μπατιράκι προγνωστικά.
Κόπι πέιστ γράφει το όνονα του προπονητή ο Μπατίρακας.

Το κόλπο, που λες, της ιστορίας είναι ότι οι Βούλγαροι έχουν αλλάξει τώρα τελευταία προπονητή. Ο προηγούμενος τα είχε κάνει θάλασσα. Στα δύο τελευταία ματς του Ιουνίου πήγαν με υπηρεσιακό και τώρα την Παρασκευή ήταν το πρώτο παιχνίδι του καινούριου, του Σέρβου Μλάντεν Κρστάγιτς. Να σου πω τώρα ότι τον ξέρω αυτόν τον Κρστάγιτς (με copy paste το γράφω το όνομα, μη νομίζεις) ψέματα θα σου λέω. Και το Μπατιράκι δεν λέει ποτέ ψέματα! Αλλά φωνάζει από μακριά ότι όποιον και να έπαιρναν οι Βούλγαροι θα ήταν για καλό. Αλλαγή για την αλλαγή, που λένε, χειρότερα δεν πήγαινε. Το Σάββατο νίκησαν 5-1 το Γιβραλτάρ, κι όσο κι αν σιγά τα ωά το Γιβραλτάρ νίκησαν, δεν μπορείς να πεις… Η πεντάρα κάτι δείχνει.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σιγά το θηρίο δηλαδή…

Και στο κάτω κάτω, ρε παίχτη, ούτε τώρα έχουμε κάνα θηρίο απέναντι. Για τη Βόρεια Μακεδονία μιλάμε! Μην τρελαθούμε κιόλας. Που μετά από εκείνο το τρελό που έκανε στην Ιταλία στα πλέι οφ του Μουντιάλ, στο Nations League τα έχει παρατήσει τελείως. Δύο νίκες έχει στον όμιλο, τις δύο επί του Γιβραλτάρ. Έχει χάσει 2-0 και 3-0 από τη Γεωργία και έχει φέρει 1-1 στα Σόφια με τη Βουλγαρία, που τότε, μην τα ξαναλέμε, είχε τον παλιό και δεν βλεπότανε.

Είδε και ένα ωραίο κινητράκι ο Μπατίρακας διαβάζοντας το ρεπορτάζ, ότι η Βουλγαρία δεν έχει νικήσει εκτός έδρας στα τελευταία 22 παιχνίδια της. Βλέπει και το διπλό στο 4,60 και δεν το κουράζει άλλο δευτεριάτικα, πάμε για το 23ο και τυχερό…

Μπατιράκι προγνωστικά

21:45 Βόρεια Μακεδονία – Βουλγαρία: 2 (4,60), Stoiximan

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ