Καμιά φορά περνάνε όλα, καμιά φορά τραβάς... φιγούρα από 12! Έτσι είναι το στοίχημα, το θέμα είναι να βγαίνεις μακροπρόθεσμα με κέρδος. Το Σάββατο έγιναν όλα όπως τα είχε στο μυαλό του ο Μπατίρακας, ο Πόμπο πέτυχε δύο γκολ, η Κηφισιά κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι και επιβεβαιώθηκε το 3.45. Πάμε στα φρέσκα, από τα ελάχιστα που έχει το αποψινό πρόγραμμα, θα πέσει μια «τουφεκιά» στη Β' Βραζιλίας.
Φανερά ντεφορμέ
Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Κρισιούμα, βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης και μέχρι πριν από λίγες αγωνιστικές, διεκδικούσε ακόμα και την πρωτιά. Ωστόσο, ντεφορμαρίστηκε και την έχει πάρει η... κατηφόρα. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς, ενώ προέρχεται από back to back ήττες, δίχως να σκοράρει, από Ζουβεντούδε (0-2 εντός) και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (4-0 εκτός). Στόχος της είναι να ανακάμψει, αφού ακολουθούν δύο εντός που μπορεί να το κάνει, ωστόσο δε θα είναι τόσο εύκολο.
Σε θετικό μομέντουμ
Απόψε, σε βραδινό ωράριο, υποδέχεται την Οπεράριο, η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση. «Τρέχει» αήττητο πέντε αγωνιστικών, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Λοντρίνα (νίκη 2-1 εκτός) και Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (3-0 εντός), απέσπασε 3-3 στην έδρα της Ναούτικο. Σε αυτό το ματς έχανε 3-1 μέχρι το 88' για να πάρει τον βαθμό ισοφαρίζοντας με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ανέβηκε στην 8η θέση και «βλέπει» πιο ψηλά. Όλα αυτά δεν έχουν υπολογιστεί τόσο στο σετ αποδόσεων, μόρτη μου, οπότε θα... μπουμπουνίσουμε το διπλό, λόγω διαφοράς φόρμας ανάμεσα στα δύο σύνολα.
(22/9, 01:30) Κρισιούμα - Οπεράριο ➡ 24.55
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ