Μπατιράκι στοίχημα: Στη βολή της Κυριακής για χάρη του 4,50 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Μπατιράκι

Στη βολή της Κυριακής για χάρη του 4,50

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:34 26/05/2024

Η πρώτη απόπειρα του Μπατίρακα να μπλέξει με τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας σίγουρα δεν κύλησε ιδανικά. Οχι πως δεν το πάλεψε. Γκέφλε και Λαντσκρόνα πήγαν στην πηγή, αλλά νερό δεν έδωσαν στον μόρτη. Καμία όμως δεν το έφτασε μέχρι τέλους, έχασαν στο γκολ και πάνε παρακάτω.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα όλα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ*  γνωριμίας Χ7 με 🍒🍒🍒, 10 💰💰💰 και… 100% διασκέδαση!

Μπατιράκι στοίχημα: Φιλικά έστω και για μια ημέρα

Μπροστά στον Μπατίρακα το τελευταίο κουπόνι των χειμερινών πρωταθλημάτων, με τελευταίες αγωνιστικές και αρκετούς τελικούς κυπέλλου. Αν φυσικά νομίζεις πως το Μπατιράκι θα μείνει αδιάφορο, κάνεις μεγάλο λάθος.

Μια και καλή η σημερινή επιλογή του Μπατίρακα στο φινάλε των πρωταθλημάτων και πιο συγκεκριμένα στο στο Βέλγιο. Ο Μπατίρακας δεν κρύβει τον θαυμασμό του για το ντεμαράζ τίτλου που έκανε η Κλαμπ Μπριζ και είναι σίγουρος πως εύκολα ή δύσκολα θα σηκώσει την κούπα με τα αυτιά. Μπορεί βέβαια να το κάνει με νίκη απέναντι στην τοπική εχθρό Σερκλ Μπριζ. Ασχετα βέβαια που στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους μέσα στη σεζόν δεν μπόρεσε να την κερδίσει, με τις 2 ομάδες να παίζουν στο ίδιο γήπεδο.

Της φτάνει όμως και η ισοπαλία που κατά ,πάσα πιθανότητα εξασφαλίζει και στη Σερκλ Μπριζ την έξοδο στην Ευρώπη. Ο τεχνικός της Σερκλ άλλωστε, σε ερώτηση για το μίσος των δύο ομάδων, ήταν ιδιαίτερα διπλωματικός. “Εμείς θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε”. Αν η Ουνιόν Σ.Ζ. κερδίζει την ίδια ώρα την Γκενκ, τότε Κλαμπ Μπριζ και Σερκλ Μπριζ εκπληρώνουν τους εντυπωσιακούς στόχους τους με με βολική ισοπαλία. O Μπατίρακας την κοζάρει αυτή τη στιγμή στο 4,50! Γατίσια πονηριά από τον Μπατίρακα. Για 2 ομάδες με κοινή έδρα. Η Σερκλ βέβαια περιμένει την έγκριση από τον δήμο της Μπριζ για την ανέγερση του δικού της γηπέδου. Ευκαιρία να βελτιώσουν τις σχέσεις τους ρε παιδιά και το αντίτιμο στο 4,50 δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Προσφορά bethop χωρίς κατάθεση Μάιος 2024, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι στοίχημα

Μπατιράκι στοίχημα

19:30 Κλαμπ Μπριζ – Σερκλ Μπριζ: Χ (4,50), Betshop

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!